Posle Davidove ŠOK IZJAVE o Aleksandrinoj ćerkici Magdaleni, usledio MUK u Zadruzi! NIKO NE ZNA ŠTA SE DEŠAVA

U „Zadruzi“ su sinoć ponovo jedna od glavnih tema bili odnosi Aleksandre Subotić i njenog bivšeg verenika Davida Dragojevića koji ju je izdao stupivši u vezu sa Anom Korać.

Jedno od pitanja koje su novinari postavili Davidu odnosilo se na to što je bio spreman da prizna Aleksandrinu ćerku Magdalenu, a u poslednje vreme govori loše o njihovoj vezi.

 To se dešavalo kada smo bili u idealnoj vezi i sve to. Mi smo proveli od šest do sedam meseci kada se sve spoji. Ona je užasno posesivna, ljubomorna, nismo mogli da napredujemo. Gušili smo sami sebe. Nisam mogao ništa da radim sam – pričao je Dragojević.

Loading...

– Priznao si da si flertovao sa njom, da si joj govorio Hugo, kako da ne budem posesivna? Nemoj da lažeš više. Kako nisi mogao ništa da radiš sam, bio si šest meseci u Americi? – upitala ga je Aleksandra.

Magdalena je bila kod mene jer je Aleksandra želela to, ja nisam bio za to. Mi smo odveli dete tamo i prijavili da bi moja mama mogla da se stara o njoj. Zbog socijalne službe, da ne bi Ljuba prijavljivala, pošto je već radila to – pravdao se David.

– Dete je živelo sve vreme u Veterniku – priznala je Aleksandra, a celu raspravu poslušajte u videu:

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *