Šokantna pozadina brutalnog zlostavljanja u Novom Sadu: Otkriven PRAVI RAZLOG zbog kog je Đorđe pretukao Ivanu?!

Nove informacije

Đorđe Lacković je uhapšen 12. marta nakon što je svoju devojku Ivanu brutalno pretukao u u iznajmljenom stanu u Novom Sadu u kojem su zajedno živeli. Tužilaštvo je posle salušanja protiv njega podnelo krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici, a Osnovni sud u Novom Sadu mu je odredio pritvor od mesec dana.

Kako se sumnja, Đorđe je Ivanu pretukao jer je ona navodno dugovala 400 evra jednom mladiću!

Loading...

Kako kaže izvor, taj mladić je pozvao Đorđa i kazao mu da on mora da mu vrati Ivanin dug. Tako, kako se sumnja, mladić je navodno zapretio Đorđu da će ako ne dobije pare da objavi nekakav kompromitujući snimak za koji nikada nije utvrđeno ni da postoji.

Kako se sumnja, Lacković je onda zbog ljubomore motkom pretukao Ivanu, probio joj plućno krilo, isekao je nožem po licu i butinama, pa joj peglom ispekao ruke i vrat.

Ivanin brat Ivan Filipović iz Banovog Polja kod Bogatića kazao je da je čuo priče da je njegova sestra dugovala neki novac, ali da on ne veruje u to.

– Čujem razne priče po selu, ali ja i moja porodica ne pridajemo važnost tome, sve su to gluposti. Važno je jedino da se ona oporavlja, samo ponekad ima bolove oko rebara. Potištena je i izbegava da priča o tome danu.

Ivanin otac Dragan Filipovićkazao je da niko iz njegove porodice nije razgovarao sa tužiocem. O eventualnom pokretanju privatne tužbe protiv Lackovica odlučiće sama Ivana.

 

Foto: Facebook print screen

Izvor: Srbija Danas/Informer

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *