„ČEMU DRAMA KAD JE UCVELJENA DEVOJKA VEĆ NAŠLA ZAMENU“ Otvoreno pismo Biljane Dragojević: Sramota me da slušam Aleksandrine LAŽI, ovo je PRAVA ISTINA!

Šokirana izjavama bivše snajke, odlučila da progovori

Biljana Dragojević, majka Davida Dragojevića jedan period je branila prevarenu bivšu snajku Aleksandru Subotić, ali izgleda da se sve okrenulo.

Naime, Biljana je potpuno promenila ploču jer je, kako kaže, potpuno razočarana onim što Aleksandra priča od kada se vratila u rijaliti. Ona je rešila da se oglasi otvorenim pismom povodom neistina i pruži podršku svom sinu.

Loading...

„Dragi moji pratioci i ostali koji pratite trenutno dešavanje u „Zadruzi 2“, vidite tenziju između Davida i Aleksandre koja iznosi razne priče i dešavanja iz njihove veze. Ja kao Davidova mama i naravno njegova podrška, moram napisati da ona iznosi stvari koje njoj idu u prilog, praveći Davida lažovom i lošim momkom, a dobro zna da to nije! Ja sam neko ko je bio uz nju kada joj je bilo najteže, a ona se meni zahvaljuje tako što iznosi gomilu laži poput onih da je ulagala u kuću, lokal Davidov, moj salon, da nas je hranila itd.

Sramota me je da slušam šta izgovara jer ne mogu da verujem da nekom kome si bio tu iznosi takve LAŽI, kao i da je Mungos izbacio sa detetom! Da li je moguće, pitam se?! David je neko ko je nju mnogo voleo, ali ona sa svojim ponašanjem je ugasila sve u njemu, da je i sada slušam kako ga napada, isto kao Ljuba Karađorđa. Uvek isto pitanje, kako se zaljubio za tako kratko vreme? A niko ne pita kako ona od one ucveljene, emotivno skrhane devojke, odjednom našla isto tako nekog koga uporno pozdravlja, a ja znam i ko je, pa se pitam čemu onda drama?!

Imala bi dosta toga, ali… David nikada nije tražio novac od fanova, to što su mu slali je njihova volja i trošili su zajedno, samo što je ona više koristila taj isti novac, jer nije imala izvor prihoda kao David koji ima svoj lokal i zarađuje za sebe. Fanovi su sami svojom voljom slali torte, garderobu za Megi i takođe, platili im put u Egipat, što je opet volja fanova, tako da bi Aleksandra trebalo da prestane da laže da je on bio sa njom zbog fanova i trošio njihov novac, tu je bilo LJUBAVI koju je ona ugušila.

Davide glavu gore, niko se nije odrekao tebe, imaš PODRŠKU familije, prijatelja, Novog Sada, Veternika i još mnogih koji u tebi vide ono šta si i ko si! MAMA“, napisala je Biljana u svom obraćanju.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *