MIKI ŠOKIRAO OGNJENA! Progovorio o Aleks i Davidu, a onda od voditelja TRAŽIO NEMOGUĆE!

Bez dlake na jeziku!

Miki Đuričić dao je svoje viđenje skorašnjih dešavanja u „Zadruzi“ u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem.

– Prvi put da ne vidim, u suštini ne mislim nikome loše. Ali ovde kad nekome ne odgovara, on ustane i posvađamo se. Što se tiče Aleksandre, Ane i Davida, definitivno ta veza nije valjala. Ja kažem Aleksandri da on ima potpuno pravo za sve, mi nismo ni znali da je on njoj slao poruke da je voli. Rijaliti se bliži kraju, umesto da se pomire, oni se svađaju. Jedni drugima kažu da lažu, Sandra kaže Ljubi, Ljuba kaže Davidu, sad kome da veruješ? Ne želim više da se mešam. Ali nešto ima među njima, ali mislim da je zaljubljen u Anu ipak. Konstantne svađe, flertovanja, nije smeo ništa da joj kaže. Ja njemu kažem kako može da bude sa njom, on je govorio da je ona dobra, a sad tvrdi suprotno, znači da je lagao! Jako čudan tip – započeo je Miki.

Loading...

– Kako komentarišeš to što je David rekao da je on hranio Magdalenu – upitao je Ognjen

– To je budalaština, majka u rijalitiju, baba u rijalitiju i deda. To su sve gluposti. Činjenica je da Aleksandra kakva god da je bila, ona ima potpuno pravo da mu zameri, jer je on slao poruke, ja nisam ni znao da je on nagovarao nju da udari ovu. Stvar je što njih dvoje i dalje prete jedno drugom da ima još nešto. Ja sam rekao Ljubi, Karađorđe je tu najnormalniji – objasnio je Miki.

Potom se Miki i dotakao svoje ljubavne veze sa Suzanom Perović, sa kojom je do nedavno imao žetoke svađe.

– Mi smo kao deca, ušli smo u neke mirne vode. Sramota me je zbog svih. Da su Stanija i ona uvežbale to, možda bi ih Veliki šef i poslao u emisiju kod tebe. Molim te, pozovi je, neka otpeva nešto. Sve učestaliji će biti napadi Stanije na Lunu. Vidiš kao slučajno očepila ovog (Marka), pa rekla da nije znala.

– Sve je meni jasno, zato ga i ne komentarišem. korektan je, za razliku od ostalih. Mi smo prošle godine imali problem, prvi put čujem da neko muva devojku, a u krevetu bio sa dve. Ali neću da se mešam. Poštuje on mene i ja njega. Favoriti su Luna, Stanija i Aleksandra, da moja ćerka kaže da su joj one idoli, bacio bih je sa mosta – ispričao je Miki o Marku Miljkoviću.

Na kraju razgovora, Miki je rekao da nije alav kao drugi učesnici rijalitija koji su opterećeni nagradama, da bi se zadovoljio četvrtim mestom, pa čak i nižim plasmanom, i da bi mu godilo da se dogovori sa produkcijom unapred i uzme honorar. U momentu kada je Ognjen rekao da se kraj rijalitija bliži, Miki je kao iz topa ispalio pitanje: „Kad?!“ Naravno, ostao je bez odgovora.

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *