MUK! JELENA KARLEUŠA NA IVICI SUZA! Kad je ovu pesmu čula umalo se nije slomila pred svima: Džabe je krila pogled, videlo se SVE!

Jelena Karleuša nakon porodične tragedije vratila se poslovnim obavezama i obavlja ih poput pravog profesionalca. Međutim, mnogo joj je teže da prikriva emocije, nosila naočare za sunce ili ne.

Iz tog razloga, kada je čula kako je kandidatkinja „Zvezda Granda“ Ivana Bogićević izvela njenu „Moj dragi“, umalo nije zaplakala pred svima.

„Bravo mila, bravo“, aplaudirala je Karleuša i pozdravljala mladu Ivanu.

Loading...

Devojka je na sceni ZG dala svoj maksimum, po izvedbi poručila da radi i na svom fizičkom izgledu koliko i na pevanju, a pred odlazak u 4. krug takmičenja sa maksimalnih pet glasova koliko je dobila od žirija, JK odlučila je da joj se obrati.

Svojim rečima ju je raspametila!

„Moram da ti kažem, jako si seksi. Ja sam vrlo slična Saši kritikama, ali ti… ima nešto magično u ribama koje imaju višak kilograma. A to je da su po difoltu vatrene. Da li ste videli neku bucku koja nije vatrena na sceni? Ja kažem, kako pevaš – takva si i u seksu. Ti mora da si ono… vatra, vatra! Gledaj, toliko je emotivno, toliko si ti lepa, lepa devojka, lepa žena, divna ti je kosa, te kilograme nosiš sa takvom fotom…. Ti kilogrami nemaju veze! Ti ako imaš u sebi ono nešto ti možeš da imaš svakog frajera“ hvalila ju je Jelena, kako za glas – pa tako i za stas.

 

Izvor: Kurir.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *