NIJE JOJ POŠLO ZA RUKOM! Pokušala da PREVARI Velikog šefa, a onda joj je Dušica OTELA OVO IZ RUKE i uradila nešto DRASTIČNO!

Nakon što je Elvira Ivazović napustila imanje, ona je došla u studio kako bi razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Iako je bila samo nedelju dana u „Zadruzi 2“, to je dovoljno da Elvira stekne utisak o svim stanarima Bele kuće. Ona je ušla kao potencijalna devojka Bore Santane, ali izgleda da ni ovoga puta zadrugar nije imao sreće u ljubavi.

Odmah po ulasku u studio prenela je svoje utiske tokom učešća.

Loading...

„Ja sam se po susretu sa svim ljudima iznenadila kupatilom i kuhinjom. Nisam opravdala očekivanja, ali sam naučila ovde mnogo. Toliko je prelep prostor, da se ti detalji ni ne vide. Drugačije je kad tamo živite“, ispričala je Elvira.

Dušica je dala Elviri prazan papir i olovku kako bi prograsila novog vođu. Međutim, kako se Elvira dogovorila sa Lepim Mićom da ga postavi za vođu, Dušica je pocepala pismo, te je bivša zadrugarka morala ponovo da imenuje novog stanara Bele kuće za vođu.

„Ne moraš do kraja… Evo i zašto. Podrazumeva se da kada neko utiče na vas u Zadruzi, kada se dogovarate… Da taj ne može da bude vođa. Izvoli i piši novo pismo. Stalno oni misle da ne vidimo, da ne čujemo… Dakle, Mića ne može, jer ste se dogovarali. Ja ću vam reći da Mića nije jedini koji je sugerisan. Da li ćemo pocepati i drugi papir?“, rekla je Dušica Jakovljević.

Elvira je zatim imenovala drugog ukućanina, a ko će biti vođa narednih dana, saznaćemo uskoro.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *