AUTOMOBIL NIJE HTEO DA UPALI: Majka je na kratko ostavila sina (4) i ćerku (6) u kolima, minut kasnije devojčica je BILA MRTVA!

Teška tragedija pogodila je jednu porodicu kada je njiihov četorogodišnji sin slučajno upucao njihovu šestogodišnju ćerku u glavu.

Dečak star četri godine iz Džordžije, slučajno je pronašao očev pištolj koji se nalazio u automobilu i tom prilikom je upucao svoju sestru, Mili Dru Keli (6) na parkingu ispred porodične kuće u Dalasu. Kako se navodi, njih dvoje su se nalazili sami u automobilu, dok je majka izašla da proveri zašto automobil neće da upali.

Iz policije su saopštili da je do tragedije došlo kada se porodica spremala da krene na utakmicu male lige bejzbola u kojoj je nastupao četvorogodišnjak. Iako je posle pucnja majka brzo prevezla devojčicu u bolnicu njoj nije bilo spasa, pošto joj je brat ispalio metak direktno u glavu, sa desne strane.

Loading...

Kancelarija šerifa okruga u kojem porodica živi saopštila je da neće podizati optužnicu.

– To je veoma teška i tužna situacija. Na osnovu svih dokaza i čitave situacije, smatramo da nema potrebe da podižemo optužnicu u ovom slučaju – rekla je Alison Henson, poručnik.

Porodica je posle tragične smrti svoje ćerke odlučila da njene organe donira, a u njihovo ime je organizovana i kampanja za prikupljanje novčanih sredstava na sajtu „Go faund mi“.

– Mili Dru je podarila život danas tako što je donirala organe, i na taj način je pokazala svoju ljubav prema Isusu, kojeg je volela celim svojim bićem i svime što ima – stajalo je uopisu organizatora prikupljanja donacija.

Foto: Pixabay.com

Izvor: New York Post; D.K.

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *