LJUBA RASKRINKALA ALEKS I DAVIDA! Sve vreme su u DOGOVORU!? Krišom slušala NJIHOV RAZGOVOR! Bomba!

Ljuba Pantović zaprepastila je sve u „Zadruzi“ otkrivši kakav kratak razgovor je čula između njene ćerke Aleksandre Subotić i nesuđenog zeta Davida Dragojevića. Ona je te reči protumačila kao da su Aleks i David u dogovoru, iako proteklih dana slušamo njihove intenzivne svađe u programu.

– Pošto danas, kad smo legli da se odmaramo, Mića i Stanija su pričali o vama i taj razgovor se čuo u sobi. Ti si naišla, Ana se nasmejala, da biste u jednom momentu vas dvoje izgovorili: ,,Nemoj ja da progovorim“, a ti si rekla: ,,A, nemoj da ja progovorim, bolje ti je“. Meni i dalje nije jasno, koliko se pokrivate u lažima? Druga stvar, rekla si mu: ,,Zamolila bih te više da me ne komentarišeš van programa“. Dokle mislite da sve za*ebavate? – pitala je Ljuba.

 Ja sam ušla danas u sobu, nisi rekla ono što je tačno. On je meni prebacio da ja idem na neke konsultacije, ja sam mu rekla da on mnogo dobro zna gde ja idem. David i ja smo dve osobe koje su zajedno bile i kad smo potpisivali ugovor. On zna neke stvari, on mi je rekao da ide na konsultacije. Rekla sam mu da ga bude sram. Rekla sam mu da ne želim da pričam sa njim mimo programa, zašto da se svađamo dok ljudi spavaju? Kad sam ušla u sobu, on je počeo da me pod*ebava, ja sam mu rekla da je to smećarski. Priča je bila o ugovoru i između nas – tvrdila je Aleksandra.

Loading...

– Sad je Ana žrtva i ovo je sve dogovor! Šta vam je, ljudi? – pitala je Zorica, a ceo razgovor možete poslušati u videu:

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *