VANREDNO UBACIVANJE! Parovi zanemeli kada se ONA vratila u vilu! Milijana i Milojko odmah su se našli pred vratima

Haos.

U emisiji „Roditeljski sastanak“ rijalitija „Parovi 7“ koja je emitovana u subotu uveče, gledaoci su gledali krah porodice Milijane Bogdanović koja iz dana u dan šokira sve vezom sa 53 godine starijim Milojkom Božovićem.

Njena tetka je bila gošća u luksuznoj zemunskoj vili, žestoko ju je kritikovala, a potom je se odrekla i majka, ali i baka nije htela da čuje za nju.

Loading...

Ni sino9ć nije bilo odmora u „Parovima“, a produkcija je rešila da ubaci novog takmičara za koga su u najavi kazali da „će vratiti veru naciji u rijaliti“. I to u istoj večeri kada je na programu bilo i izbacivanje. Ko je izbačen iz rijalitija, pogledajte OVDE.

Voditeljka Anđela Lakićević je pred vrata vile izvela upravo Milijanu i Milojka. Međutim, to je bila samo varka jer oni nisu imali veze sa novom/starom učesnicom – u „Parove“ se vratila Dina Galorini.

Ona je ispričala kako je imala dosta zdrastvenih problema i da je napolju često posećivala lekare. Takođe je provodila vreme i sa svojim sinom, a pomirila se i sa svojim ocem, sa kojim nije bila u kontaktu mnogo godina.

Izvor: Alo.rs/A.K.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *