AMERIKA TRAŽI RADNIKE! Za preseljenje 260.000, mesečno 60.000, a po isteku ugovora još 155.000. Treba da ispunite četiri jednostavna uslova

Garantuju i stanovanje po 33 odsto nižoj ceni

Tulsa nudi 10.000 dolara onima koji su spremni da odu i rade u tom gradu u američkoj saveznoj državi Oklahomi na period od godinu dana. Odabrani kandidati odmah će dobiti više od 260.000 dinara za troškove preseljenja. Svaki mesec će im na račun leći više od 60.000, a na kraju isteka ugovora od godinu dana biće im isplaćeno preostalih 155.000.

Da biste bili razmatrani za ovu finansijsku naknadu, morate biti stariji od 18 godina, morate imati posao (koji možete obavljati iz bilo kojeg dela sveta povezanog internetom), i biti spremni preseliti se u roku od šest meseci, ali vam mora biti dozvoljen i rad u Sjedinjenim Američkim Državama.

Loading...

I to nije sve.

Odabrani kandidati moći će da se presele u novouređene stanove Tulsa Arts Distrikta i plaćati samo 33 odsto od realne cene stanarine. Režije će biti besplatne prva tri meseca. Za potrebe posla dobićete besplatno članstvo u firmi 36 Degrees Northu, koje vam osigurava mesto za obavljanje posla, konferencijske dvorane za sastanke, bežični internet i druge poslovne pogodnosti.

Glavni cilj ovog programa je da se privuče kreativna i tehnološki potkovana radna snagu u Tulsu, koji želi da oživi poduzetnički duh među svojim stanovnicima. Grad će isprva krenuti s manjim grupama od 10 do 15 osoba, te s vremenom proširiti program na 300 radnika na razmeni.

Foto: Pixabay.com

Izvor: dnevnik.hr/ Alo.rs/ B. P.

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *