OPASAN MATORAC! Milojko ucenio Milijanu: Dobićeš deo moje IMOVINE, ali jednu stvar moraš da uradiš! U suprotnom sve gubiš!

Šta će uraditi?!

Juče je u vili Parova Vesna Rivas odlučila da napravi izjavu u ime Milojka Božića, pri čemu je navedeno da će zaštititi i jednu i drugu stranu, odnosno i Milijanu Bogdanović, korisnika imovine posle smrti starog ljubavnika (74). Ideja je da Bogdanović stavi svoj potpis kada sve stavke budu uredno i detaljno definisane.

„Ja, Milojko Božić rođen 8, maja 1945. godine u Pilatovićima, „dragovoljno“ izjavljujem pri zdravoj svesti i čistoj pameti, pred narodom i celim svetom u rijalitiju „Parovi“, da svojoj verenici Milijani Bogdanović rođenoj 24.12. 1997, prepisujem deo svoje imovine uz obavezu da me neguje, bude uz mene i boravi sa mnom do kraja mog zivota u objektu gde se dogovorimo. U slučaju da me napusti ili zapusti, imovina ide mojoj deci“, glasilo je u pisanom dokumentu koji su učesnici zajedničkim snagama sastavljali u toku trajanja kviza u „Parovima“.

Loading...

„Ma to mene od sinoć uopšte ne intresuje“, bila je sigurna Milijana koja se držala za glavu sve vreme.

Takođe, voditeljka, je zatražila da se upiše da ukoliko Milijana bude prišla Aleksandru Požgaju, sve gubi. Međutim, na ovo je Milijana negodovala, pa uz osmeh naglasila „Onda cepajte sve“.

Izvor: Alo.rs/I. M.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *