SKANDALOZNO OTKRIĆE! Milijana ABORTIRALA dete Milojkovog sestrića! On ni ne sluti šta su mu radili iza LEĐA!

Bolesno!

Milijana Bogdanović je navodno abortirala dete sestrića Milojka Božića, sa kojima je bila u paralelnoj vezi. Iz Milijaninog i Milojkovog sela Pilatovići potvrdili su ove navode.

– Vi uopšte ne znate na šta je spremna Milijana. Ona je pravo zlo i nema morala nimalo – otkriva na početku razgovora izvor „Rijalitija“ i nastavlja:

Loading...

– Ta mala će porodicu da zavije u crno. Zamislite da je ona sa 14 godina počela da radi svašta i da naplaćuje seks, a pre izvesnog vremena je abortirala dete Božićevog sestrića, koji je bio s njom u kres šemi. Da li shvatate koliko je to monstruozno? Ona je sada s njegovim ujakom u vezi!

Sagovornik dodaje da je Milijana uvek imala više partnera istovremeno i da je njena porodica u veoma teškom psihičkom stanju otkad je postala javna ličnost.

– Otac joj je na samrti, po majku svaki dan dolazi Hitna, ide u bolnicu, sestra joj se trese od sramote. Nju više niko ne podržava, ona je ostala sama na svetu – zaključuje izvor.

Milijanina tetka je ove navode potvrdila.

– Milijana je bila uporedo sa Božićem i njegovim sestrićem. Bila je sa obojicom u paralelnoj vezi. To je za mene bolesno, ali hoću da je raskrinkam pošto je mnogo podla i bezobrazna – rekla je uznemireno tetka Svetlana, rođena sestra Milijanine majke, Slađane Bogdanović.

– Ceo život psihički maltretira roditelje. Još od 14. godine juri matorce. Zbog toga je bila kod psihijatra, ali se i njemu udvarala. Rekao je da joj nema pomoći. Ne bi me čudilo da je ovde vidim na gomili sa šestoricom. Mnogo je ružno i tužno da za svoje godine nema ništa u glavi, a bojim se uskoro ni među nogama. Od samog rođenja ona je bila problem, seksualno je opterećena – iskrena je tetka Svetlana, a i Milijana je priznala kontakte sa Božićevim sestrićem.

– Bila sam sa obojicom, ali to nije bila veza, već kombinacija. Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je celu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me je izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umem i znam, radila sam šta sam morala – rekla je ona nedavno u „Parovima 7“.

Izvor: Rijaliti/Srpski telegraf/I. M.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *