PODNOSE PRIJAVE: Posle VESTI da se PONOVO venčavaju, Kija i Sloba ZAVRŠILI na SUDU!

Drama bivših supružnika!

Sloba Radanović iznervirao se zbog jednog naslova u štampi, a pevač je rešio da se obračuna sa svima koji njemu i bivšoj supruzi Kiji Kockar, ruše ugled.

„Okej je da nekoga ne gotiviš i da ti se ne dopada, ali da želiš na bilo kakav način da nekoga sabotiraš pa izmišljaš neke izjave i ideš do ove mere. To mi nikada neće biti jasno. Okej, sada ću stvarno početi da tužim“, napisao je Radanović na svom Instagram profilu.

Loading...

Podsetimo, Kija Kockar je pre samo nekoliko dana podnela tužbu protiv muškarca koji je u javnosti pustio snimak gde se devojka jako slična njoj drogira, a tom prilikom konzumirala je drogu. Njegov identitet pevačica nije odala, ali je zato objasnila da je policija u roku od 10 minuta pronašla počinioca.

Kija se nadovezala na „Instagram priču“ svog bivšeg muža pa i ona ubrzo objavila da je u pitanju laž, ali i zapretila da će sve prepustiti advokatu, aludirajući da će se Sud pozabaviti time, što bi joj bila već druga tužba.

„Laž. Širite mržnju i ugrožavate moju bezbednost. To je sve od mene, više od mog advokata. Pozdrav“, napisala je pevačica.

Izvor:Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *