SVET U NEVERICI! PUTIN POSLAO VOJSKU NA KOSOVO

Podsećam da je pred novu godinu ministar spoljnih poslova Rusije, Sergej Lavrov najavio intezivniju borbu u Evropi kroz obaveštajno terenski rad sa ciljem da se spreči stvaranje terorističkih ćelija u Evropi koji će se sasvim sigurno okrenuti i protiv Rusije. Moskva će zasigurno poslati vojne jedinice na Kosovo do kraja ove godine najkasnije.

Rusija već izvesno vreme planira da po primeru Sirije, otpočne i evropske vojne operacije u cilju suzbijanja islamista kojih ima najviše na Balkanu. Rusija samo čeka perfektno vreme za to, ovo je idealan povod jer su ROSU pripadnici izvršili teroristički napad i otmicu državnog funkcionera Srbije.

Rusija će poslati svoje specijalne jedinice za suzbijanje terorizma na Kosovo ali i BIH koji bi tražili teroriste i mislim da je razgovor Putina i Vučića išao u tom pravcu. Verujem da je predsednik Vučić dobio podršku kao i signal da je Rusija spremna i da je upravo iz toga proizišla smirenost predsednika Vučića kao i upozorenje kroz pozivanje na mir!

Loading...

Ono što je poznato je da je Rusija još prošle godine poslala svoje obaveštajne timove koji će pripremiti teren ali i proceniti bezbednost i rizik po članove budućih ekspedicija.

Izvor: Saša Borojević, nacionalist.rs

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *