ŠOKIRALA SVE! NAKON TRAGEDIJE, KONAČNO SREĆA U PORODICI: Šabanova ćerka Ilda podelila DIVNE VESTI!

Ilda Šaulić, ćerka legendarnog pevača Šabana Šaulića, koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći pre dva meseca, rešila je da se vrati na muzičku scenu.

Kako otkriva izvor blizak pevačici, ona čvrsto veruje da će joj pesma pomoći da se lakše izbori sa gubitkom oca, koji je i sam, do poslednjeg dana života, pevao.

– Šaban joj je uvek govorio da mora da bude profesionalac i da je njen posao da uveseljava druge, čak i kada njoj nije do zabave. Govorio joj je da će joj pesma pomoći da prebrodi i najveće tuge, te da je ona lek – priča izvor za „Alo“.

Loading...

Kako kaže, od nečega se mora živeti, te je to još jedan od razloga da ponovo uzme mikrofon u ruke.

– Kao i u ostalim profesijama, kada izgubite nekog bliskog, morate da radite. Idete na posao, a u sebi patite. Ta bol neće proći ni za mesec, ni za godinu, ali se mora raditi i zaraditi za hleb – onjašnjava izvor.

Kako kaže, odluku da se vrati na muzičku sceenu nije donela sama i naprečac. U tome joj je pomogao suprug Bojan, ali ju je podržala i cela porodica Šaulić.

– Teško joj je bilo i da pomisli na pesmu, a kamoli da sama zapeva. Ipak, svesna je da će joj posao odagnati misli i da će joj pomoći da lakše i brže prebrodi ovaj period.

Kako je dalje objasnio, Ilda bi već narednog meseca trebalo da ima svoj prvi nastup.

– Prvi nastup će biti najteži i najemotivniji. Kad njega prebrodi, sve će biti lakše. Takođe, postoji velika šansa da Ilda uskoro uđe u studio i snimi novu pesmu posvećenu ocu – završava izvor.

 

Izvor: Srbija Danas/Alo

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *