„DOGODINE U NIŠU“: Albanci objavili stravičan plan! Hoće da zauzmu jug Srbije, spremni su da krenu u napad!

Vlasnici profila pozivaju na ubijanje Srba i preuzimanje grada Niša!

Nepoznati albanski nacionalisti objavili su skandalozne pretnje i planove u kojima navode da pored Kosova planiraju da zauzmu i treći po redu najveći grad Srbije, Niš!

Naime, na društvenoj mreži Instagram pojavila se stranica pod imenom „Albanian History“ , odnosno „Albanska istorija“ koja na dnevnom nivou iznosi navodne istorijske činjenice vezane za Kosovo i Albaniju, ali i poziva na opsadu Srbije i šalje preteće poruke Srbiji i njenom stanovništvu.

Loading...

Tako je pre nekoliko dana osvanula fotografija mape Niša, koja je pretvorena u albansku zastavu, a na fotografiji takođe piše „Dogodine u Nišu.“ Pretpostavlja se da jasno aludira na poznati slogan „Dogodine u Prizrenu“ i istoimenu pesmu rep grupe „Beogradski sindikat“.

Pored samog Niša, vlasnici profila napravili su popis ukupnog broja albanskog stanovništva u Srbiji, prema čijim brojkama Srbija ukupno ima 60,534 Albanaca koji u njoj žive.

Tako se navodi da ih u Beogradu za sada ima 1252, u Vojvodini 2251, u Bujanovcu 23,681, u Preševu 31,098 i u Medveđi 2,252!

Ono što je uznemirujuće je to što ovaj profil navodi da će u krucijalnom momentu, albansko stanovništvo koje živi unutar granica naše države, napasti Srbe, i sve u cilju širenja takozvane „Velike Albanije!“

Ovaj profil broji gotovo četiri stotina pratioca i pored svakodnevnih fotografija i pretnji, on takođe targetira srpske korisnike ove društvene mreže i poziva na njihov linč, ubijanje i gašenje profila.

Tako je nedavno izašla lista srpskih profila koji se nalaze na meti ovih albanskih ekstremista.

Nije poznato ko je osnivač profila, niti ko su ljudi koji profil uređuju, ali njihova, kako tvrde korisnice ove društvene mreže, ratnohuškačka retorika jeste poprilično zabrinjavajuća.

Izvor: Alo.rs/ N.M.

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *