I KAMEN BI PROPLAKAO: SVE U TELU MI PUCA I BOLI! NEĆE SE OPORAVITI! Potresna ISPOVEST Darka Lazića!

Bilo je teško slušati!

Folk pevač Darko Lazić, doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću samo dva kilometara od svoje rodne kuće u Brestaču 23. oktobra prošle godine. On je izjavio da je Bogu zahvalan što je živ, kako je sam rekao, a motivacija da se ne preda u najtežim momentima su mu sin koga trenutno nosi njegova verenica Marina i ćerka Lorena, koju ima u braku sa pevačicom Anom Sević.

Lazić je gostovao u emisiji „Na prvom mestu“ televizije Prva i tom prilikom je sa gledaocima podelio svoju ispovest. On je počeo svoje izlaganje ovim rečima:

Loading...

– Srećan sam što sam preživeo. Generalno sam se brzo oporavio.

On je progovorio o svojim povredama, načinu na koji mu počinje svaki dan, ali i oporavku koji teče po planu, iako je prognoza lekara da je za njega stopostotni oporavak nemoguć.

– Jedan dan hodam bez štaka, dok drugog dana ne mogu bez štaka da ustanem iz kreveta. Kada ustajem ujutru, sve u telu mi puca i boli me. Dok ustanem to je procedura. Istezanje polako, stopala, tetiva, sve po redu. Najviše me boli koleno pogotovu kad sedim dugo, tačnije koleno, prepona i kičma. Navikao sam da radim. Jedva čekam da se vratim na scenu. To je moj život!

Prisećajući se najtežih trenutaka, pevač je sa knedlom u grlu, ali osmehu na licu više puta istakao da je pre svega srećan i zahvalan što je živ, a da je sve ostalo prošlo.

– Najveća motivacija mog oporavka je to što čekam sina. Marina je meni posle dvadeset dana u bolnici rekla da je trudna.

Darko se na kraju razgovora setio te kobne večeri u kojoj je mogao sve da izgubi, pa ispričao da je to veče legao ranije da spava, ali je po pozivu prijatelja ustao iz kreveta i doživeo saobraćajnu nesreću po povratku u Brestač.

– Ja sam imao 3 ili 4 nastupa pre toga, bili su povezani, a to veče sam bio kući. Bukvalno sam oko 11 sati sam legao da odmaram, da spavam, prijatelji su zvali da dođem, ja sam ustao iz kreveta i obukao se i otisao na proslavu. Ja sam znao da sam umoran, nisam se napio, popio sam dve, tri, četiri rakije. Umor me je savladao. Ja se ničega ne sećam!

On je zatim progovorio o vremenu provedenom u bolnici:

– Dvanaest dana sam bio u indukovanoj komi. Ja sam se probudio prvi put jedanaesti dan i video sve kao kroz maglu i nastavio da spavam. Dvanaesti dan sam mislio da je sve ružan san, i od nervoze sam počupao sve aparate sa sebe, pa su morali da me vežu za krevet. Posle dva, tri dana sam došao sebi. Prva misao je bila, živ sam, hvala Bogu. Ne mogu da objasnim niti da opišem taj osećaj!

Kao nauk, Darko je izvukao bitnu životnu lekciju, a to je da će od sada biti sam se bi na prvom mestu, ali i savetovao svim vozačima da pod dejstvom alkohola ili umora nikada ne sedaju za volan.

– Rekao sam sebi ubuduće samo sporo. Prvo ću da poštujem sebe pa sve ostalo. Lekari su mi rekli da nije moguć potpuni oporavak. Stopalo se nikada neće vratiti na staro – rekao je Darko Lazić u emisiji.

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …