PRIZNAJ DA TRAŽIŠ NOVAC OD ŽENA! KLOŠARU JEDAN! Aleks otkrila Davidovu tajnu! Ana u ŠOKU!

Au! Provaljen je!

Emisija “Pitanja novinara“ večeras je otkrila mnoge tajne zadrugara, koje su hteli da ih sakriju. Sledeće pitanje od novinara sile bilo je za Davida Dragojevića. Naime, njegova bivša devojka Olivera otkrila je ranije, kako je novinar ispričao, da je ona plaćala Davidu letovanja, ali i da je od nje pozajmio novac kako bi otvorio radnju brze hrane.

Davida je ovo pitanje pogodilo u živac. On je odlučio da iznese svoju verziju događaja:

Loading...

– Što se tiče para za giros, nisam tražio od nje, ali pošto je ona bezobrazna, ja ću sada reći. Želeo sam da dam auto pod zalog, ja sam od njenih roditelja tražio, a ne od nje. Ja sam pričao Ani, ja sam tada radio u kladionici, igrao sam fudbal. Nešto su oni tražili, nešto sam ja dao. Ja tada nisam bio sa njom kad sam tražio pare.

On je potom opleo po Aleksandri Subotić:

– Najveća greška mi je što sam ušao u vezu sa Aleksandrom, ja nikada nijednu svoju bivšu nisam blatio, ali sada ću kada neko nagazi na mene, uzvratiti. Sve je bila laž, ona sve to ne sme da prizna, jednostavno, sve to zbog tih ljudi koji nju podržavaju. Ne interesuje me šta kaže narod, samo kažem onako kako je bilo!

Aleksandra se tad umešala. Ona je rekla da je evidentno da su se sve Davidove bivše udružile protiv njega:

– Ja mislim da i Olja laže, mislim da su se sve njegove devojke i verenice usprotivile protiv njega. Videla sam da je ta devojka lajkovala moj povratak i ona se čula sa nekom ženom koja je meni bliska i ispričala da je David imao problem sa kockom, sa ruletom i da je tražio novac od njene majke za otvaranje girosa. Rekla sam to na ulasku, jako mi je drago što je to devojka potvrdila.

Ona je potom iznela svoje mišljenje kako David svaku sledeću bivšu devojku provuče kroz blato i svog bivšeg optužila da uzima pare od žena sa kojima je:

– Sledeća je Ana i nju će da gazi i pljuje kad završe. Kako te nije sramota da kažeš da daju novac za kamatu? Ona te ne ponižava, jednom budi muško i priznaj da tražiš novac od žena sa kojima si se zabavljao. Sram te bilo, klošaru! Verujem da je David imao problema sa zelenašima, nisu sigurno njeni roditelji ti koji daju nešto za kamatu!

Kako će se situacija dalje odvijati, ostaje da se vidi.

Ceo video možete pogledati ovde:

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *