MARKO, VIŠE NEMA PORICANJA! Miljković tražio od Brendona da NAPADA Lunu! Đoganijeva SVE SAZNALA!

Prvo pitanje večeras je za Marka Miljkovića. Novinar ga je ovoga puta pitao da li sme Lunu u oči da pogleda i da joj kaže kako je izgledao njegov razgovor sa Brendonom.

– Moraš da me podsetiš šta i kako, ali sve što pričam sa Brendonom, ona to zna. Sigurno sam ja to njoj rekao. Nebitno, samo me podseti o čemu se radi – rekao je Marko.

Novina je zatim rekao Miljkoviću kako je slično pitanje imao i u sredu tokom pitanja gledalaca i da je uveren da Luni nije preneo njegov razgovor sa Brendonom, s obzirom na to da Luna sigurno ne bi bila ovako spokojna kada bi saznala detalje njihove priče.

Loading...

– Pa da, sećam se ja tog pitanja. Bilo je pitanje: „Šta si šaputao sa Brendonom ispred paba?“, ja sam rekao da ja ne šapućem – započeo je Marko svoje izlaganje.

– To je bilo ono suđenje. Nešto se tebi sudilo Marko i ja sam želeo nešto tebi da kažem, da si dobar dečko za nju i da treba da te sluša, nešto tog tipa – govorio je Brendon, a onda je novinar izjavio kako je Marko rekao Brendonu da slobodno može da se svađa sa Lunom.

– Svako može da proba da udari na Lunu. Što je to toliko strašna izjava? Rekao sam mu da prestane da provocira Lunu! Morao bih da vidim ceo klip, da bih mogao da obrazložim sve od početka do kraja – izjavio je Marko.

– Ja prvi put čujem to. Kada bude bio snimak, onda će da mi objasni. Sve što imam da kažem o Brendonu i njemu sam rekla. Brendon je za mene ovde vazduh od pre neki dan, zbog mene lično. Ta rečenica: „Samo udri po Luni“ i te kako liči na njega, ali šta je rekao i kako je rekao, to ne znam – pričala je Luna.

Inače, Luna se već danima svađa sa Brendonom, a takođe zbog njega ulazi u svađe i sa svojim dečkom Markom Miljkovićem.

Izvor: Srbija Danas
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *