RASKID MOMENTALNI – napušta ZADRUGU! Sve se trese od njihovih reči – CRKNI STOKO, ne želim da te vidim više

Haos u kući!

Zadrugari su danas imali slikanje povodom praznika, međutim, jedan od najburnijih parova, Miki Đuričić i Suzana Perović, doživeli su krah ljubavi.

Đuričić je govorio Perovićki kako se ponizila što je pozajmila haljinu od Ljube Pantović. To je Suzani zasmetalo, zbog čega su ušli u raspravu dok su bili u sobi za rehabilitaciju.

Loading...

– Što me dovodiš u crvenilo? Šta tražiš sa ovakvim čovekom? Evo ja sam loš, ti si dobra, pusti me na miru! Ti meni pričaš jedno, a šapućeš druge stvari! Šta hoćeš? Ti nisi normalna. Moraćeš sada da odeš, eto! Neću da te slušam više! – govorio je Miki, a ona mu je odbrusila.

– Izgleda da smo se oboje zaj*bali! Ponašamo se hladno i jedno i drugo. Idi ti, bre! Sad sam ušla i neću više! Nije te sramota? Ti tvoje igrice možeš da igraš sa ovim devojkama, sa mnom nećeš! Što ti dobacuješ meni dok se slikam? Što imaš potrebu za tim? Šta tebe briga? Gledaj to svoje d*pe! Skini mi se s vrata više! Ti me prvi diraš bre! Ti si jedno g*vno od čoveka. Koliko si jadan, jadniče bedni! Najrađe bih te pljunula, g*vno jedno! Stoko jedna! Ti pričaš sa mnom i prdiš! Sram te bilo! Ti mene mesecima vređaš! Da te ne vidim više nikada u životu, pi*ka ti materina! Crkni – vikala je Suzana, koja je želela da napusti rijaliti.

Celu svađu poslušajte u videu.

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *