Roditelji Novaka Đokovića ne komuniciraju! Stigli u Budvu na svadbu Nevene Božović i šokirali prisutne!

Novakova i Nevenina porodica su dugogodišnji prijatelji, ali ovaj prizor je sve iznenadio

Da Srđan i Dijana Đoković imaju otvoren, skoro moderan odnos u braku, uverio se paparaco „Alo!“,koji ih je ekskluzivno uslikao kako sede u jednom kafiću u Budvi, ali za različitim stolovima. Naime, iako roditelji našeg najboljeg tenisera ne sede za istim stolom, niti komuniciraju među sobom, to ne sprečava Dijanu da budno motri na svog supruga Srđana

„Đokovići su trenutno u Crnoj Gori zbog svadbe pevačice Nevene Božović koja je zakazana za subotu. U Budvu su stigli pre nekoliko dana kako bi pomogli Neveninim roditeljima u vezi sa detaljima i pripremama, budući da su dugogodišnji i nerazdvojni prijatelji“, ispričao je za „Alo!“ izvor blizak Đokovićima i objasnio da njihovo prijateljstvo datira još iz Kosovske Mitrovice.

„Đokovići i Božovići se druže decenijama. Veoma su bliski, imaju gotovo porodičan odnos i zbog toga im je bilo bitno da sa prijateljima podele sreću zbog udaje ćerke. Međutim, umesto da budu što više zajedno, Dijana i Srđan kao da se trude da što manje komuniciraju“, priča naš izvor.

Loading...

Dijana je sedela sa Neveninim roditeljima, dok je Srđan za drugim stolom neprekidno telefonirao

Kako nam je objasnio, oni gotovo da ne komuniciraju među sobom, Srđan je non-stop na telefonu, sa nekim se neprestano dopisuje, a dok čita poruke, blago se osmehuje. Dijana ili kao da sumnja u njega ili je prosto nezadovoljna njegovim ponašanjem, pa ga stalno posmatra ispod oka i pali cigaretu za cigaretom. On sa druge strane takođe uživa u duvanu dok puši svoj tompus.

„Dijana je sela za sto za kojim su sedeli Nevenini roditelji, sa kojima je razgovarala o svadbi i običajima, a Srđana to kao da uopšte nije zanimalo. Narednog dana, Dijana je na istom mestu, za istim stolom, sedela sa budućom mladom, a od njenog supruga nije bilo ni traga, ni glasa“, ispričao je za „Alo!“ izvor sa lica mesta.

Kako smo saznali, Nevena Božović i njen izabranik Nikola Ivanović će danas pred oko 300 zvanica izgovoriti sudbonosno „da“ u budvanskom hotelu „Avala“. Očekuje se veliki broj javnih ličnosti iz sveta sporta, biznisa i estrade.

„O Nikolinoj i Neveninoj svadbi se već neko vreme u Budvi govori kao o svadbi godine. Pevačicin budući suprug je pilot, ali i privatni preduzetnik i ugostitelj. Vlasnik je restorana koji se nalazi na budvanskom šetalištu, gde je u petak trebalo da održi momačko veče. Takođe je vlasnik i hotela koji se nalazi iznad samog restorana, u koji su mladenci smestili sve zvanice iz Srbije – priča naš izvor i objašnjava da je želja mladenaca bila da se sve obavi u najvećoj tajnosti. Zbog toga su sve zvanice zamolili da nikome ne otkrivaju detalje svadbe, kao i datum i vreme održavanja, saznao je ekskluzivno „Alo!“.

– Prva pesma Petra Graša biće „Moje zlato“. To je ujedno i Nevenina omiljena pesma, ali je u isto vreme i numera koju hrvatski pevač obično peva mladencima za prvi ples. Nakon njegovog bloka, uslediće blok pesama Jelene Tomašević, a onda će goste do jutra zabaviti „Frajle“. Očekuje se veliki broj pevača i među zvanicama, pa će se verovatno i sami latiti mikrofona – rekao je izvor „Alo!“.

Petar Grašo za prvi ples mladenaca

Mladenci su izrazili želju da na svadbenom veselju goste zabavljaju bend „Frajle“ i Jelena Tomašević, dok će Petar Grašo otpevati prvi blok pesama, koji uključuje i prvi ples mladenaca.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *