ISPOVEST ŠABANOVOG MENADŽERA: Evo GDE su završile PARE koje je uzeo unapred! Goca je sve…ŠOK!

„Rekao mi je šta je napisao u testamentu.“

Zvonko Grujić, menadžer i prijatelj pokojnog pevača Šabana Šaulića, tvrdi da je njegova udovica Gordana Šaulić vlasnicima lokala koji su do 2021. godine unapred platili nastupe, sav novac uredno vratila i da im ne duguje ni dinara.

– Goca je žena za svaku pohvalu, ona nikome nikada nije ostala dužna. Mi smo već sve u evro vratili gazdama klubova koji su pare dali unapred. Sav novac je isplaćen – kaže Zvonko i otkriva da su to odmah posle sahrane regulisali i sada nikome ništa ne dugoju. Osvrnuo se i na njegovu i Šabanovu saradnju i istakao koliko mu je kralj narodne muzike pomogao.

Loading...

– Šaban je meni mnogo pomogao u karijeri i za mene je bio i ostao najbolji čovek kog sam upoznao u životu. Mi smo imali neke svoje tajne i drugi vid komunikacije, to nemam sa ostalim pevačima. Nikad mu neću zaboraviti sve što je uradio za mene. Pa da li znate da ja sve u životu što sam postigao, a postigao sam dosta, dugujem njemu? Baš sve, jer sam ja sa njim počeo da radim pre 17 godina – priseća se Grujić, koji je danas poznati i cenjeni estradni menadžer u Austriji.

Šaban je u njega toliko imao poverenja da mu se čak poverio i kada je testament pisao.

 On je u mene imao 100 odsto poverenja, jer sam ga ja zaista smatrao pravim prijateljem. On je napisao testament još pre tri, četiri godine i tada sam saznao da sve ostavlja svojoj deci i ženi, koje je najviše i voleo. Za njih mu ništa nije bilo teško – priča menadžer i naglašava da je Goca oduvek bila glava kuće, da nije bilo nje, kralj narodne muzike bi sve pare potrošio po kafanama.

– Da nije bilo Goce, Šaban bi sve pare potrošio. Dok je on skitao i provodio se u kafani, Goca se brinula o deci. Pa sve troje su završili visoke škole, a to je sve njena zasluga. Goca je pametna žena, školovana. Kao par, ona i Šaban su super funkcionisali. Za celu porodicu Šaulić samo najbolje mogu da kažem – završava Zvonko intervju za „Srpski telegraf“.

 

Izvor:  

 

 

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *