OPŠTA SPRDNJA SA RAMUŠEM HARADINAJEM: Prevarili ga Rusi, on debelo naseo, A ONDA SRAMOTU POKUŠAO DA SAKRIJE!

Vladimir „Vovan“ Kuznjecov i Aleksej „Leksus“ Stoliarov, ruski radijski voditelji poznati po svom telefonskom „trolovanju“ političara iz celog sveta, ponovo su udarili, a ovoga puta meta je bio Ramuš Haradinaj, tzv. premijer lažne države Kosovo

U postu koji je uklonjen sa njegovog Tviter naloga, Ramuš je poželeo svom „prijatelju Petru Porošenku i njegovom budućem premijeru Vovanu Leksusovu sve najbolje i pobedu u drugom krugu izbora u nedelju“

Post je očigledno obrisan nakon što je zvaničnik ili jedan od Haradinajevih pomoćnika shvatio da je „Vovan Leksusov“ samo spoj nadimaka komičara.

Loading...

Nažalost, Haradinaj nije uspeo da izbriše tvit pre nego što su ga pokupili drugi korisnici, koji su slikali post i širili ga putem interneta.

– Kako političari i dalje padaju na to? – zapitao se britanski novinar Šon Voker, sugerišući da su Vovan i Leksus verovatno pozvali Haradinaja i predstavili se kao ukrajinski predsednik Petro Porošenko.

On navodi da će verovatno uskoro biti objavljen i audio snimak njihovog poslednjeg poziva.

Nekolicina je spekulisala o tome šta je moglo navesti Haradinaja da padne na tako očiglednu šalu, pri čemu je jedan korisnik sugerisao da bi možda razlog mogao biti to što je Haradinaj usamljen i jedva čeka da razgovara sa nekim.

Britanski novinar i stručnjak za istočnu Evropu Graham Filips našalio se u vezi sa obrisanim tvitom, sugerišući da je Haradinaj mogao lako da proveri da li ga neko „troluje“.

– Haradinaj je mogao lako da sazna da ga neko zeza da je uopšte pratio vesti proteklih nekoliko godina, ili da je samo guglao „Vovan Leksusov“ – napisao je on.

 

Izvor: Informer/alo

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *