SAT VREMENA SE TRESLA KAO PRUT! Evo kome je usled drame POLETELA U ZAGRLJAJ! Karleuša VAN SEBE!

Iako pesma nije prebačena u ženski rod, svi članovi žirija bili su oduševljeni. Druga pesma koj uje odabrala bila je „Cigani“ od Cece Ražnatović, koju nije izvela ništa manje dobro.

– Bravo, lutko, bravo – dovikivala joj je Karleuša, dok se i Marija Šerifović držala za usta, zabezeknuta!

 Ja volim kad neko ovako ne sputava emocije – grlila ju je mentorka Jk, ponosna što joj je takmičarka pobrala glasove žirija.

Loading...

– Moram da ti kažem nešto. Ja sam se celim telom naježila kao bodljikavo prase! Odavno me ništa nije… nemoj, smiri se, ‘ajde – bodrila ju je Jelena.

– Ostala sam naježena – tresla se kao prut mlada takmičarka!

– Pokidala si – zaključila je pevačica, koja se zatim uhvatila u koštac sa Anom Bekutom, koju je žarko zanimalo zašto pesma nije prebačena u ženski rod.

– Koga, Ana, briga za to?! Zar je bitno koji smo rod, koji smo pol… Ili kidaš, ili ne kidaš – odbrusila joj je Karleuša.

Kada joj je Popović predočio da je sve bolja otkako ima mentora, Anastazija je iskoristila priliku da se zahvali Jeleni.

– Naravno da sam vežbala sa Jelenom. Ona koliko god je mogla bila je tu – istakla je mlada takmičarka.

– Hvala, Anastazija. Eto, i u moje ime neko nešto lepo da kaže – odgovorila joj je Karleuša, koja se potrudila da radi sa svojim kandidatima i onda kada joj je Ivana Peters pomagala, zbog porodične tragednije koj uje doživela kada joj je umrla majka Divna.

– Da nije morala Ivana da uskače zbog mojih privatnih problema – objasnila je Jelena, te naglasila da se i te kako nada da je njenim problemima sada došao kraj.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *