ŠOKANTAN OBRT U SLUČAJU MARJANOVIĆ! Pojavio se KLJUČNI dokaz koji će odlučiti o Zoranovoj sudbini!

Na vesti o tome da je Više tužilaštvo u Beogradu po treći put podiglo je optužnicu protiv Zorana Marjanovića, koji se tereti za brutalno ubistvo supruge Jelene Marjanović, advokati odbrane Stefan Jokić i Nikola Dumnić, rekli su da oni nikakvu optužnicu nisu dobili, ali i da ukoliko je dobiju, odmah će uložiti odgovor

Advokat Stefan Jokić, rekao je da su za to da je podignuta nova optužnica protiv Zorana Marjanovića, ponovo saznali iz medija.

– Odbrana nema saznanja da je optužnica podignuta, niti nas je iko obavestio povodom toga. Ukoliko ona bude podignuta, odbrana će svakako dati odgovor na istu. Činjenica je da neki mediji uvek prvi saznaju šta se dešava u Višem javnom tužilaštvu i Višem sudu u Beogradu, i zbog toga nadležni organi treba da se zapitaju. Zašto i ko to radi – rekao je Jokić.

Loading...

Kako kaže, ovo nije prvi primer da se nešto ovakvo dešava, i dodaje da je bilo još nekih medijski dosta ispraćenih slučajeva sa kojima se ista stvar dešavala.

– To da odbrana saznaje neke činjenice iz novina, ukoliko su tačne, stvarno nema smisla i predstavlja komediju. Takve stvari ne smeju uopšte da se dešavaju. Mi smo svesni da će i dalje biti medijskog pritiska – rekao je Jokić za „Novo jutro“ TV Pink.

Kako dodaje, svi dokazi koji su izneti, idu u korist Zorana Marjanovića, i kako kaže, ne postoji ni jedan tračak sumnje da on nije izvršio to krivično delo.

Nikola Dumnić, advokat Zorana Marjanovića, komentarišući navode da je Marjanović ubio svoju suprugu pred njihovom ćerkom, istakao je da s obzirom na “dobru obaveštenost” tabloida, veoma moguće da takvo nešto i piše negde u nekoj optužnici.

– Ali, o tome zaista ne znam šta bih rekao. To nesrećno dete, osim što je ostalo bez jednog roditelja, više puta je saslušavano od strane raznoranih stručnjaka koji su utvrdili da dete govori istinu. Nakon toga ne znam šta više reći o takvim navodima optužnice i kako ih kvalifikovati – rekao je Dumnić.

Dumnić je rekao za to svakako nema nikakvih materijalnih tragova, kao i kada se na to doda svedočenje male Jane, kako kaže, nema mesta za neke sumnje.

– To svakako ne može biti novi dokaz, već samo interpretacija postojećih. Treba reći i da je poslednja dopuna istorije koja je vršena, u potpunosti dovela do toga da svi dokazi koji su izneti idu u korist Zorana – rekao je Dumnić.

Jokić je istakao da će, ukoliko uopšte dobiju otpužnicu, svakako podneti žalbu.

– Odbrana se nada da će Apelacioni sud prekinuti ovaj cirkus i ponovo odbaciti eventualnu optužnicu protiv njega – rekao je Jokić.

Dumnić je istakao da je zaista neverovatno koje je razmere poprimila medijska pažnja i na koji način svi u tome učestvuju.

– Tužilaštvo je očigledno preformulisalo događaj. I materijalnim dokazom je potvrđeno da je Jana bila sve vreme sa ocem. A oni su to, ako su uopšte podigli optužnicu, obrnuli i zloupotrebili – rekao je Dumnić.

Izvor: Informer.rs/Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *