DUŠKO VEĆ ISPLATIO KARLEUŠU?! Evo šta joj ostavlja posle RAZVODA! Ostale nekretnine prijavio na ime OVE ŽENE kako ne bi morao da deli sa suprugom!

Kako navodi „Informer“, Duško Tošić je već isplatio Jelenu Karleušu! Fudbaler je rešio da u slučaju razvoda pevačici ostavi „samo“ vilu na Dedinju vrednu 2,5 miliona evra, koju je kupio od Dragana Stojkovića Piksija.

On je, očigledno, našao način kako da sačuva ostalu imovinu vrednu najmanje 20miliona evra! Krijući od supruge, Tošić je kupovao nekretnine na ime svoje sestre Katarine Prodanov, saznaje „Informer“.

Brine o ćerkama

Loading...

„Duško se još prošle godine, posle prve bračne krize, posavetovao sa advokatima kako da osigura imovinu u slučaju razvoda. Kako ne bi sve što ima podelio sa Jelenom Karlušom, oni su mu objasnili da kupi nekoliko vrednih nekretnina na tuđe ime. Tošić ima najviše poverenja u sestru, na čije ime se vodi i kuća u Lisičjem potoku u kojoj trenutno Jelena živi sa decom. Zato je rešio da kupi još tri stana u Novom Sadu, Zrenjaninu i inostranstvu, čiji je vlasnik zapravo Katarina“, priča izvor ovog lista.

On napominje da Duško, ukoliko se razvede od Jelene, pevačicu neće ostaviti na ulici. Slavni fudbaler, koji trenutno igra za kineski klub Gvangžu, prošle godine je od svog trenera Piksija kupio vilu na Dedinju, koju će dati Jeleni.

„Duško ne želi da njihove ćerke Atina i Nika promene luksuzan način života. Zbog toga će Jeleni ostaviti svoju najvredniju nekretninu – vilu na Dedinju, u kojoj će ona živeti sa ćerkama. Deca će dobijati i alimentaciju, koja sigurno neće biti mala. Sa druge strane, Dušku će ostati ostale nekretnine koje ima u Kini i Instabulu“, kaže izvor „Informera“.

U Piksijevu vilu porodica Karluša – Tošić trebalo je da se useli još prošlog meseca, ali se sve izjalovilo zbog pevačicine afere s Ognjenom Vranješom. Ona se krajem prošle godine na sva zvona hvalila da je od supruga dobila kuću:

„Kupili smo veoma lepu novu kuću. Uskoro se selimo, sređujemo je, treba da nam stigne nameštaj iz inostranstva. Veoma sam zahvalna mužu, jer sve što sam ikada zaradila potrošila sam na krpe. Čim se uselimo, zvaćemo vas da vidite naš novi dom. Pravićemo veganski rostilj u dvorištu.“

 

Izvor: Informer.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *