BILA JE KOD OVOG MUŠKARCA, A NIJE DUŠKO! Otkriveno ZAŠTO je Karleuša išla u Istanbul! Dok joj se brak RASPADA, evo šta ona radi!

Pop pevačica kao da ne mari što joj se brak raspada, pa razmišlja o tome kako da izgleda što bolje!

I pored ozbiljnih stresova i velikih problema koji su je koštali zajednice sa fudbalerom Duškom Tošićem, Jelena je našla vremena da ode u Tursku, izvadi stare i stavi nove silikone!

Kako Srpski telegraf saznaje, pevačica je posetila jednog plastičnog hirurga u Turskoj, a razlog njenog dolaska u ovu zemlju ovoga puta bilo je smanjene silikona u grudima.

Loading...

Ona se već neko vreme žali na bolove u kičmi i donjem delu leđa, pa je rešila da smanji svoje poprsje kod jednog od najboljih u ovoj branši, a doktor koji je Karleušu operisao je njen dugogodišnji lekar.

– Jelena je posle smrti majke naglo izgubila na kilaži zbog velikog stresa, a razlog je bio taj što je vrlo malo jela. Dešavalo se da u toku jednog dana samo popije malo vode i ništa ne stavi u usta. To je povuklo i druge probleme, pa su odjednom počeli da joj se javljaju bolovi u kičmi i leđima. Dok je pauzirala sa snimanjem „Zvezda Granda“, JK je iskoristila vreme i otišla u Istanbul, gde je prvo imala pregled – otkriva dobro upućen sagovornik za Srpski telegraf.

Po saznanjima Srpskog telegrafa, doktor joj je navodno rekao da su njena leđa oslabila zbog naglog gubitka kilaže, te da bi za sada bilo dobro da malo smanji grudi i da će kasnije lako da ih poveća ukoliko to bude želela. Ona je bez pogovora pristala da odmah urade intervenciju.

– Jelena se već posle tri dana od operacije sasvim dobro oporavila da je mogla da šeta i ustaje, a posle nekoliko dana se spakovala i vratila u Srbiju zbog posla. Ona je, međutim, danima pila jake lekove za bolove preventivno, iako nije imala veće probleme – otkriva izvor za Srpski telegraf.

U prilog ovim saznanjima govore i fotografije na kojima se vidi kako su ispred Jelene na snimanjima kutije sa tabletama koje je pevačica morala da nosi svuda sa sobom kako bi uzimala propisanu terapiju nakon intervencije.

Njoj su grudi sada evidentno manje. Ona je svoje nove grudi već pokazivala na društvenim mrežama, pa su je pojedini pratioci već pitali da li je išla pod nož.

JK dovodila doktora iz Turske u Beograd

Jelena Karleuša je prošle godine u Beograd dovela svog plastičnog hirurga iz Turske Bulenta Čihantimura, koji je u jednom luksuznom prestoničkom hotelu održao predavanje o svom umeću koje se tiče inovacija na polju plastične hirurgije. On je tom prilikom govorio i šta je to što Jelena voli kada su estetski zahvati u pitanju, te je potom govorio o novim metodama koje je razvio i koje nudi svojim klijentima.

Izvor: Srpski telegraf /B.Z

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *