ANA KONAČNO PROGLEDALA: „To što je on radio je BOLESNO“! Više nema sumnje, raspadaju se!?

Zadrugari su sinoć na testu predstavnika sedme sile i odgovaraće na njihova pomalo škakljiva pitanja. Naredno pitanje upućeno je Lepom Mići koji je vodio ozbiljne razgovore sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem i pričao o njihovoj vezi.

Pevač je pokušao zadrugarki da otvori oči da će bivši fudbaler jednog trenutka raskinuti sa njom na isti način kao što je raskinuo i sa Aleksandrom Subotić.

– Danas si pokušao da objasniš neke stvari Ani i Davidu, ali ti nije uspelo – započela je novinarka pitanje.

Loading...

– Objašnjavao sam Ani da mora da pita Davida kada je lagao i zašto je lagao. Ana mi se smeje u oči, nikad mi nije udarila kontru, ali sada je došla u situaciju da se njoj smeju. Zar ne misliš da će on tebi uraditi isto što je uradio i Aleksandri? – pričao je Mića.

– On kaže da tu nije bilo ljubavi, nego je samo poštovao i da se poneo zaštitnički prema njoj. Ja njega volim i zaljubljena sam u njega – pričala je Ana i pravdala Davida.

– U našoj vezi nije bilo strasti. To je bio period kada smo mi hteli da se razdvojimo. Strast se odavno ugasila. Sve je bila čista navika, da je to bila velika ljubav, Ana meni ne bi mogla da priđe. Navikao sam da je ovde branim, a lagao sam i sebe i nju – pričao je David.

U diskusiju se uključila i Jovana Tomić Matora koja je izrevoltirana Aninim ponašanjem jer konstantno pravda Davida pored toliko nejasnih situacija.

– Ona treba da kaže da Davida voli, ali da joj neke stvari nisu jasne, ali ona ima silnu želju da ga opravda. Ustane i svesno ispadne glupa. Ona ga pravda, a za to nema opravdanja. Ana, reci svoje mišljenje, ti da ne sumnjaš u njega ti ga nikad ne bi pitala – vikala je Matora na Anu.

– Lagali ste zajedno, ali zar ne možeš da kažeš: „Ja te volim“, ali to što si radio nije normalno – pridikovala je Matora Koraćevoj.

– To je meni bolesno, ja to kažem. Rekla sam mu da sve to što je radio da je meni odvratno. Nije mi dao nijedan razlog da mu ne verujem – pravdala se Ana.

– David je neprestano pokušavao da se opravda kako su se njegove emocije ugasili i da voli Anu, dok su Mića i Matora zahtevali od Koraćeve da mu otvoreno kaže šta misli o njegovim postupcima u prethodnoj vezi.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …