KRAJ! RASKID NAJDUŽE VEZE U ZADRUZI IKADA! Trenutak pucanja, pa lom inventara! Histerija!

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora raskinule su svoju vezu koju su započele još prošle godine u rijaliti programu „Zadruga“. Tokom emisije „Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem“ raskid je počeo i izgleda da se svađa neće uskoro završiti.

Sanji je zasmetalo što je Matora u dobrim odnosima sa Stanijom i što su zajedno vežbale za „Zadrugoviziju“. Većina ukućana stala je na Sanjinu stranu, dok se Matora pravdala rečima kako je sa Stanijom samo provodila vreme kako bi se pripremile što bolje za nastup.

Ja nisam raskinula zbog Stanije, nego zbog toga što je Matora rekla da joj ja zagorčavam ovde život. Idi sada kod nje! Ti posle svih provokacija komuniciras sa njom, prošao je zadatak! – rekla je Sanja.

Loading...

– Ja sa svim ljudima sa kojim imam konflikt, posle toga spustim loptu. Ja priznajem, jesam bila dobra sa Stanijom. Ja sam se tako postavila, volim takve zadatke, super mi je bilo… Ali da je meni Sanja rekla da je to naš problem… Pričam zbog zadatka sa Stanijom. Svako ko moju devojku uvredi, ja osećam potrebu da je branim! Bilo mi je super u zadatku, dobro smo izneli, smatram Stanija da si iskomplekrisana zbog onoga što si rekla Sandri Africi. Ja ovo opravdavam samo ljubomorom – vikala je Matora.

Tokom ove teme bilo je veoma burno, s obzirom na to da je došlo do velike svađe između Sanje i Matore, a tom prilikom Stankovićeva je izjavila kako se njenoj sada već bivšoj devojci možda sviđa Stanija. One su urlale sve vreme jedna na drugu, a zadrugari su ih gledali u neverici.

– Sve sam tebi podredila, kakva Stanija, bre! Meni se život raspada! Je l’ se ja ložim na Staniju, na Lunu? Kakva bre Luna, Ana…

Ja sa Stanijom komuniciram zbog Pavla! – urlala je Matora.

– Očigledno! – dodala je Sanja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledao trenutak pucanja kada je postalo jasno da veza Sanje i Matore neće biti nastavljena

Matora se potom osamila u sobi za izolaciju sa Lazarom Jeremićem kako bi porazgovarala o sukobu i raskidu koji se desio sa Sanjom Stanković.

Luna Đogani, koja je Matorina prijateljica, bila je jedan od glavnih razloga za svađu između dve devojke. Naime, Sanja nije bila sigurna da li je Matora prestala da bude zaljubljena u Lunu, pa joj je to zamerala nekoliko puta nakon dolaska na velelepno imanje u Šimanovcima. Đoganijeva je takođe bila dodatna iritacija večeras za Matoru, jer je Sanji rekla da je ona u pravu u ovoj svađi. Kada je Luna došla do Matore da porazgovara sa njom, Tomićeva je pobesnela i počela da lomi stvari.

– Beži! Skloni se, Luna! – vikala je Matora dok je udarala radijator.

Istrčala je iz izolacije, a Lazar je pokušao da je smiri i krenuo sa njom.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *