NASTAĆE LOM: Vanredno izbacivanje u „Zadruzi“?! Produkcija donela hitnu odluku!

Zadrugari su prošle nedelje imali zadatak da pojedini ukućani smršaju što više mogu. Oko toga su se zaista svi trudili, a pojedinci su smršali i preko 6 kilograma. 

Takođe, protekle sedmice bile je održana „Zadrugovizija“, pritom nije bilo izbacivanja, a ovim povodom oglasio se Veliki šef i saopštio im:

– Zadrugari, s obzirom na to da neki od vas nisu shvatili šta je nagrada tokom nedelje mršavljenja… Sećate li se da niko nije izbačen iz „Zadruge“? Pored svih prekršaja, budžet vam nismo smanjili. „Zadrugovizija“ je organizovana tim povodom. Ako nije dovoljno sve to, mi ne znamo čime biste bili zadovoljni – pisalo je u saopštenju, a vođa Suzana Perović je rekla…

Loading...

– Hvala Velikom šefu. Hvala što ste mi omogućili da smršam 6 kg. Moj tim neka sada komentariše i kaže ono što ima – rekla je Suzana, a Savo Perovič i David Dragojević su se nadovezali.

– Mislio sam da ćemo imati nagradu kao grupa i pojedinci. Hvala svima, sada mi je sve jasno – govorio je Savo.

– Mislim da je trebalo da se nagrade pojedinci – govorio je David, a šta ostali misle, možete pogledati u videu.

akođe, ono što se spekuliše jeste da li će produkcija organizovati vanredno izbacivanje ove nedelje, da bi nadoknadili to što niko nije ispao prošle sedmice.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *