(VIDEO) LUNA ZAKUCALA SLOBU! Đoganijeva progovorila o bivšem, a onda SVIMA UPUTILA BRUTALNU PORUKU!

Nakon kratke muzičke pauze, Bane Čolak i Bora Santana, voditelji radija „Amnezija“ nastavili su svoj razgovor sa Lunom Đogani.

Ona je potpuno iskreno odgovarala na njihova pitanja, pa je progovorila o svom odnosu sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem.

 U sebe sam se razočarala najviše jer sam pomislila da postoje rijaliti veze i da mene neko može ovde stvarno da voli, u ovom prostoru gde su sve emocije pojačane. Nisam ljuta na Marka nego na sebe jer sam ušla ovde i rekla da to nikad neću uraditi, ali sam uradila – rekla je Luna, a zatim dodala:

Loading...

 Ne kajem se ni zbog čega, ja njega i dalje volim, ne može to preko noći da prestane. Zavolela sam ga i svideo mi se takav kakav je, svidelo mi se što sam pored njega zalečila stare rane, znam čime ću sutra da se bavim. O pomirenju ne razmišljam, razmišljam samo o sebi. To što je rekao da nisam prebolela Slobu nema veze sa vezom. Sloba je jedan veliki neuspeh u mom životu, jedno veliko razočarenje, o njemu pričam samo zato što ne želim da mi se ponovi. Ali to sad nije ni bitno – rekla je Luna.

Đoganijeva je zatim želela da se obrati svim zadrugarima i da im poruči kakva će biti kada ponovo iz Hotela dođe u Belu kuću.

– Želim da se obratim svim zadrugarima koji su likovali i smejali mi se u facu kad sam plakala, kad sam doživljavala nervne slomove, koji su bili nesrećni dok sam ja bila srećna sa Markom, želim da im kažem da budu što dalje od mene, da mi ne prilaze, ne želim njihovo prisustvo, ne želim zle ljude pored mene, ja nisam zla iako sam grešila. Većina njih su pokazali da su ljudi, ali ovi drugi da mi ne prilaze, jer mi ne trebaju takvi ljudi oko mene. Želim da budem sa ljudima koji su pokazali da su mi prijatelji, koji su pokazali da me vole – rekla je Luna.

 

Izvor: Informer.rs/Pink.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *