TUGA! NAJVEĆA ŽIVOTNA TRAGEDIJA FOLK DIVE: Zverski ubijena ŽENA koju je Ceca najviše volela!

Vesela tinejdžerka Maja, još kao srednjoškolka, zbog lepote i stasa zapala je za oko majstorima fotografije. Onako visoka postala je ubrzo fotomodel, a usput je kod Bate Miladinovića završila i dvogodišnje školovanje za novinara-voditelja, jer joj je novinarstvo bio životni san, napisala je Snežana Serafimović za Svedok.

Svoje snove, novinarske, počela je još 1991. godine da ostvaruje u NTV STB, gde je svake nedelje vodila uživo emisije „Beogradski bulevari“ i „Domaćin i komšiluk“.

Sa Cecom Veličković upoznala se u jesen 1993. godine kada je angažuje štab Stranke srpskog jedinstva da vodi promotivne skupove stranke na kojima su, među ostalima, gosti bili Džej Ramandanovski, Oliver Mandić, Ceca Veličković… Sprijateljila se s Cecom, postale su nerazdvojne drugarice, a u novinama, tom neumitnom hroničaru događanja, ostaće zabeležena izjava Maje Pavić.

Loading...

– Bio je neki mutan novembarski dan. Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu. Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatična, a izgleda ni ja njoj. Zašto? Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog smo sele u neki džip i otad smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se… Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisija…

I, dok se bar javno nije znalo, a tajno šaputalo o venčanju Cece Veličković i Željka Ražnatovića Arkana, u stanu porodice Pavić popularna Ceca je upitala (ne)nadano Maju: „Da li ćeš da mi budeš kuma na venčanju?“

– Pristala sam, naravno, pričala je Maja, i dodala da je morala da izdrži višenedeljnju gužvu oko venčanja Arkana i Cece. Imala je, ponekad, osećaj kao da se ona udaje:

Maltene, moja svadba mi neće biti tako dramatična…

– Na jedvite jade, preko silnih veza, uspela sam da ga dovedem pred kamere. Emisija je trajala pola sata i bila je veoma zapažena – pričala je ona tada.

U vreme venčanja Željka Ražnatovića i Cece Veličković u specijalnom izdanju „Moja svadba“, štampanom u malom tiražu i podeljenom gostima na venčanju, pod naslovom „Sa Cecom dan i noć“ objavljen je poduži tekst u kojem je bilo i pitanje Maji – postoji li u njenom životu neki muškarac?

Posle kraćeg kolebanja usledio je odgovor:

Postoji! To je Rade Ćaldović. Željkov drug iz detinjstva. Upoznali smo se u diskoteci „Taš klub“, 26. aprila 1994. godine i to još traje…

Trajalo je.

Do subote, 15. februara 1997. godine. U 03.20 sati iz heklera sa prigušivačem ubice su likvidirale Radeta Ćaldovića Ćentu, jednog od poslednjih slavnih imena BGD i evropskog podzemlja, i Maju Pavić, koja se zatekla u nedoba tu, u Francuskoj ulici, pred Klubom književnika.

Imala je 25 godina.

 

Izvor: Srbija Danas/Espreso

 

 

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *