EVO ŠTA SE DESILO U STANICI: Vasiću ZBOG OVOGA preti KAZNA ZATVORA: Sam pozvao POLICIJU, a onda…

Pevaču Slobodanu Vasiću napisana je u sredu uveče prekršajna prijava zbog sumnje da je fizički nasrnuo na svoju devojku Bojanu J. i njenog brata Đorđa J. u stanu u Novom Sadu.

Kako se saznaje, incident u kojem je jedan od aktera bio Vasić, dogodio se u četvrtak oko 23.30 sati tokom pijanke u stanu u Novom Sadu. Prema informacijama koje posedujemo, pevač je boravio u tom stanu sa svojom devojkom Bojanom J., njenim bratom Đorđem i njegovom devojkom.

– Tokom večeri i druženja odjednom je krenula rasprava. Vasić se posvađao sa svojom devojkom i njenim bratom. Vikali su jedni na druge – priča izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Loading...

Međutim, ubrzo potom psovke i verbalni sukob zamenili su udarci.

– Oni su se međusobno potukli, a Vasićeva devojka optužila je pevača da ju je udario – objašnjava naš sagovornik, i dodaje da je zbog ovog sukoba Vasić alarmirao policiju.

Nakon što je došla dežurna patrola, pevač i Dorđe J. privedeni su u policijsku stanicu gde su dali iskaz povodom incidenta – kaže sagovornik Blica.

Na saslušanju u policiji Vasić i Dorđe J. ukazivali su sve vreme jedan na drugog kao inicijatora svađe, a kasnije tuče.

– Đorđe J. je policajcima ispričao da je Vasić napao njega i njegovu sestru i da je bio prvi koji ih je udario, nakon čega su se oni branili, dok je pevač ukazivao da je on žrtva i taj kojeg su oni napali – objašnjava izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Zbog ovog sukoba policija je napisala tri prekršajne prijave, te će se svi učesnici ovog sukoba, pevač Slobodan Vasić, njegova devojka Bojana J. i njen brat Đorđe J., naći pred prekršajnim sudijom.

Njima se na teret stavljaju dva prekršaja – narušavanje javnog reda i mira svađom i vikom i učestvovanje u tuči. Samim tim, preti im novčana kazna do 150.000 dinara ili zatvor do 60 dana.

Inače, Slobodan Vasić poznat je policiji odranije. On je, navodno, nasilnički napao i svoju nekadašnju verenicu Valentinu Vučićević.

Kako je „Blic“ ranije pisao, Slobodan Vasić je svoju prvu verenicu Valentinu Vučićević navodno javno napao u jednom lokalu još 2015. godine gde ju je navodno čupao i čak udario, dok mu je devojka tada razbila flašu o glavu.

Vasić bez komentara

Novinari „Blica“ pokušali su da povodom incidenta u Novom Sadu kontaktiraju pevača za komentar, međutim, Vasić se nije javljao na broj poznat redakciji. Povodom tuče on se oglasio na društvenim mrežama, gde je ostavio komentar. „Odseliti se što dalje iz ove države koja je prepuna mržnje, ljubomore i nesreće! Pod hitno se odseliti i ne vratiti se nikad! Ljudi koji samo gledaju da ti bude još gore, da se osećaš užasno“, napisao je on između ostalog.

 

Izvor: Srbija Danas/Blic

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *