ŠOK PREPISKA OD SPOLJA: Pojavili se NAJTAJNIJI SMS-ovi Marka i Stanije, sve ZABELEŽENO u porukama!

Marko Miljković je i tokom veze sa Lunom a i u toku raskida pokazivao interesovanje za Staniju Dobrojević, što je priemćivala i Luna pa je upravo baš ona Stanija, bila razlog svađa između ovo dvoje ljubavnika. Ono što je interesantno što Luna ne zna da je Marko odavno zagrejan za staniju i da joj je slao poruke pred ulazak u rijaliti.

Marku se oduveka sviđala Stanija, intirgantna mu je i veoma lepa. Stalno ju je jurio kada je saznao da će zajedno ući u rijaliti, bio je oduševljen, pričao je da će nju smuvati na početku i da će ta veza opstati do finala i da će ljubav pobediti. Hteo je da budu zajedno i pre rijalitija jer mu se zaist sviđa, a nijednom nije spomenuo Lunu, konstatno je pričao samo o Staniji i salo joj poruke. Ali kada ga je ona iskulirala okrenuo se Luni – objašnjava izvor.

U porukama koje je Marko slao Staniji a u čiji posed je došao jedan tabloidni list Miljković Dobrojevićki traži da se vide, slao joj je svoje selfije i komentarisao devojke koje ulaze u Zadrugu kako joj nisu ni do kolena.

Loading...

– Stanijaaaa gde si ti, kada si stigla u Srbiju, mogli bi se videti čuo sam da ulaziš u zadrugu pa malo da se družimo.

Stanija je ostala nema na ovu poruku ali je Miljković nastavio:

– Zašto mi ne odgovaraš lepotice, vidim da su ti stigle poruke. Mogli bi večeras u grad da izađemo da se družimo malo doći ću kod tebe u Novi Sad ili još bolje u stan.

Stanija mu je tada kratko odgovorila da je ne uznemirava.

– Šta ti je nije valjda da si zauzeta i da ćeš ući u rijaliti kao zauzeta. Znaš da si ti jedina devojka koja mi se sviđa. Ako je tačno da ulaze sve ove što se provlače po novinama a kao neke ribe pa tebi nisu ni do kolena. Ako se predomisliš dolazim u NS. Ljubim te! – uporan je bio Marko

– Hvala na komplimentu, ali nisam zainteresovana – odgovorila mu je Stanija.

 

Izvor: Srbija Danas/Svet

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *