OBOŽAVAM NOLETA, ĐUSKAM UZ CECINE HITOVE! Čuvena Kasandra priznala da sanja da opet dođe u Srbiju: Patila sam dok su vam bombardovali!

Glumicu Koraimu Tores obožavali su mnogi u ulozi Kasandre iz istoimene serije, koja je obeležila devedesete godine prošlog veka u našoj zemlji. Venecuelanska glumica posetila je našu zemlju davne 1997. godine i nosi samo lepe uspomene.

„Za mene je ta poseta bila neverovatna. Divno iskustvo koje čuvam na posebnom mestu u svom srcu. Upoznala sam vašu kulturu i ljude koji su me srdačno dočekali i pružili mi mnogo ljubavi. Sanjam da opet dođem u Srbiju, nadam se da ću biti u prilici da makar još jednom posetim vašu zemlju. Iskreno to želim“, kaže lepa glumica, koja dodaje da je veoma patila kada je naša zemlja bombardovana 1999. godine:

„Pratila sam sve vreme šta se dešava! Osećala sam tugu i neizvesnost. Taj osećaj me je stalno obuzimao dok sam slušala vesti o bombardovanju Srbije. Bilo mi je veoma bolno da gledam kako patite.“

Loading...

Glumica ističe da obožava Novaka Đokovića, ali i da rado đuska uz hitove Cece Ražnatović.

„Ne propuštam nijedan Novakov meč. Divim mu se, njegov sam vatreni fan i prosto ga obožavam. Pravi je genijalac. On obeležava istoriju tenisa i drago mi je što sam svedok njegovih uspeha. Čula sam za Cecu, obožavam da đuskam uz njene pesme. Nažalost, ne razumem šta peva ali me to ne sprečava da uživam u muzici. Sviđa mi se taj ritam“, zaključila je Koraima

 

Izvor: Informer.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *