MNOGI SU JE UPOZORAVALI NA OVO: Ana ispričala sve detalje RASKIDA sa Davidom, pa otkrila da li se KAJE što je bila sa njim! (VIDEO)

Večeras zadrugare očekuje pravi pakao, jer su tu novinari da ispitaju sve situacije koje su se desile protekle nedelje.

Naime, prva na „tapetu“ je bila Ana Korać. Njoj je postavljeno pitanje vezano za njenu najnoviju svađu sa Davidom Dragojevićem.

Nikad se ovako nisam osećala, sve mi se skupilo. Uvek smo prelazili preko nekih svađa, a nismo rešili nego smo samo tako prešli, i zbog celokupne priče ovde i pitanja, sa strane se uključi neka nova priča. Ja sam pokušavala da budem nasmejana i kada mi je bilo teško, da bih njemu bila podrška. Meni je prelepo sa njim, ali te priče oko nas utiču na mene,a li sam se trudila da on to ne vidi. Ja njemu konstantno zameram što sve komentariše. Sinoć mi se sve skupilo, rekla sam mu svašta.

„Ja njega na neki način prevuše volim. Sve se skupi. Bilo šta što se tiče njega mene pogađa. Baš zato što nisam reagovala kad je trebalo sve mi se skupilo i nisam želala da bude tu.“

Loading...

Ana je takođe otkrila da se ne kaje što je ušla u vezu sa Davidom, ali i da je znala da će doći trenutak kada će ona pući. Takođe, već neko vreme je zadrugari upozoravaju da je david manipulator, da je koristi i da laže, na šta je Ana imala kratak odgovor:

„Ne mislim da je David manipulator i slušam samo svoje srce!“

Kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku teksta:

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *