SAMO 3% RAZLIKE – ZBOG DUPLIRANJA: Evo ko je izbačen iz „Zadruge 2“! Viče, urla na kapiji!

Još jedna uzbudljiva rijaliti sedmica u rijalitiju „Zadruga 2“ privodi se kraju. Kao što to obično biva subotom, na red su došle nominacije.

Ovonedeljni vođa šoua u Šimanovcima je Ana Korać, a ona je za potrčke izabrala Tomislava Panića i Nadeždu Biljić, dok je omiljena ličnost bio David Dragojević. Učesnici su u nominacijama ovoga puta izabrali Tomu, a najmanje SMS glasova publike imao je Nenad Aleksić Ša, a pored njih je nominovan i Branislav Radonić nakon igre koju je organizovao Veliki šef.

U borbi za opstanak na imanju i večeras je prvobitno organizovana igra u kojoj pobeda donosi dupliranje glasova, a među zadrugare je stigao i voditelj Ognjen Amidžić. Nominovani zadrugari su morali da balon na tanjiru prenesu do gajbice, ali tako što će skakati na jednoj nozi. Ova zanimljiva igra zabavila je sve, a zadrugari su sve vreme navijali.

Loading...

Pobedu je odneo Toma, što ga je, potom se ispostavilo, i zadržalo na imanju u Šimanovcima.

Voditelj Ognjen Amidžić je na kraju saopštio rezultate glasanja publike. Rezultat je bio 49 (Brendon) : 27 (Toma) : 24 odsto (Ša) i „Zadrugu“ je napustio Nenad Aleksić.

– Tako je bre, otvaraj vrata! Idemo – urlikao je Ša od sreće koji je potom sreo svoju suprugu Ivanu Aleksić, koja mu je bila podrška u studiju. Interesantno je da se nije pozdravio sa Draganom Mitar, s kojom je imao aferu na imanju u Šimanovcima.

 

Izvor: Srbija Danas.com

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *