PRETVARALA SE DA JE VOLI? Biljana Dragojević šokirala izjavom o Aleksandrinoj ćerki Magdaleni! Ono što je rekla, TOTALNO će vas RAZOČARATI!

Davidova majka Biljana Dragojević, ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama! Iako je podržavala Aleksandru sve do njenog ulaska u „Zadrugu 2“, Biljana je sada napravila drastičan zaokret i počela da podržava Anu Korać, koju je ranije nazivala svakakvim imenima

– Emocija ima, to se vidi, koliko je bilo turbulentno kad su se posvađali… Deluje mi da im je stalo, ali šta će biti dalje, kad izađu, onda ćemo videti – rekla je Biljana i dodala da nije u kontaktu sa Aninom majkom:

– Nismo u kontaktu, meni je žao što sam ja nastupila grubo, ali eto, ja se nadam da će izaći zajedno

Loading...

Ono što je sve iznenadilo jeste Biljanina izjava da je trebalo da dobije novac od Aleksandre jer je čuvala njenu ćerkicu Magdalenu.

– Ja nisam dobijala novac za Magdalenu, to što priča Ljuba su gluposti. Ja sam trebala da dobijem novac, jer niko nije dužan da čuva nečije dete, ali eto, ona je ovde bila kao princeza. Neke žene su poslale novac da se proslavi Magdaleni rođendan u igraonici i te žene sad žele da plasiraju neku drugu priču – rekla je Biljana.

 

Izvor: Pink.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *