I DALJE PLAČEM ZBOG NJEGA, proganja me! Kija ne može da se OTARASI Slobe! Nećete verovati šta je uradio SADA

Pobednica „Zadruge 1“, Kristina Kija Kockar otkazala je venčanje sa Slobodanom Radanovićem.

Najpoznatiji par planirao je da ponovo stane na ludi kamen na leto u Las Vegasu, tokom zajedničke turneje u Americi, ali je bivša stjuardesa rešila da definitivno raskine sa pevačem.

– Ne volim ga više. Verovala sam da će biti najbolji muž na svetu, ali se pokazao kao veoma loš. Prebolela sam ga, ne patim više zbog svega što se desilo. Ponekad se rasplačem kad se setim kroz kakve sam teške trenutke prošla, a ne zato što ga volim. Naš građanski brak je odavno okončan, a Sloba nikako neće da mi da crkveni razvod. Saznala sam da mogu sama da pokrenem postupak, tako da ću to i da učinim – priznala je novopečena pevačica.

Loading...

Ona nije želela da otkrije zbog čega su se ovog puta toliko posvađali, ali je napomenula da sa Slobom ne želi da bude na silu.

 Zaluđeni fanatici žele da završimo zajedno. Oni, kao i Slobodan, ne mogu da se pomire sa činjenicom da se to ipak neće desiti. Taj čovek neće da me ostavi na miru, a za mene je sve gotovo. Kako nakon svega što mi je učinio možemo da imamo srećan kraj?! Ponizio me je pred celom nacijom – ispričala je Kija, dok je Radanović imao lepše reči za nju.
Osećam nostalgiju i neku čudnu emociju na današnji dan, kad smo pre dve godine u crkvi zaokružili našu ljubav. Voleo bih da posle snimanja odemo na ručak… Ne znam koliko je to izvodljivo, pošto se naš odnos stalno menja, čas je toplo, čas je hladno. Na Kristinu ne mogu da se naljutim. I kad me iznervira, brzo me prođe. Uvek ću se truditi da imamo dobar odnos – objasnio je Slobodan, ali izgleda da od tog ručka ništa nije bilo.
Izvor: Srbija Danas.com/Informer
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *