BRUTALNO! Dete ti nije imalo hranu! Aleksandra rekla da je izdržavala Davida, a onda on OSUO! Kada se Koraćeva umešala tek je nastao PAKAO!

Aleksandra Subotić otkrila je kako je Pavle Jovanović podseća na njenog bivšeg dečka, Davida Dragojevića. Kako ona kaže, spremni su da urade sve za novac, pa u tim trenucima otkriva i da ga je ona izdržavala.

Kada je to David čuo potpuno je odlepio, a onda je krenuo i on da priča šta zna.

„Koga si bre izdržavala p*čka ti materina. Nemaš kući ni struje, dete nije imalo šta da ti jede, zato si živela kod mene. Kad si kuvala detetu supu, nemaš ni šerpu kući. Na divlje ti je priključena struja. Neka odu svi u Veternik da se raspitaju kako se kockaš“, siktao je on.

Loading...

„Lokal sam ti renovirala, kuću sam ti renovirala. Klošaru jedan, vrati pare, vrati honorare. Ja sam zaradila pare, ne moram više ni da zarađujem. Žene će da te tuže i tek će da iznesu dokaze o tebi. Ti se smej hosteso sa splavova (obratila se Aleksandra Ani). Sisaču palca, navikao si da sisaš. Treba u d*pe da me ljubiš“, odgovorila je Subotićeva, ali joj Davidova devojka Ana nije ostala dužna.

„Uginula si kao cvetić. Izumrla vrsto, dinosaurusu beži od nas! Paljba!“

 

Izvor: Alo.rs

 

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *