ISPLIVAO DETALJ SA ŽURKE!? Ipak nije LAGALA!? Aleksandra Subotić se OKRENULA ka kamerama i URADILA OVO!

Pre nekoliko dana u toku pregleda nedeljnih snimaka, Aleksadra Subotić je morala da objasni zašto je kritikovala Marka Miljkovića i Lunu Đogani, kao i njihovu vezu. 

Ona je tom prilikom prekinuta od strane Marije Kulić koja je iznela niz optužbi na račun Aleksandre Subotić. Podsećamo da je tom prilikom Marija rekla kako je Aleks ušla u rijaliti ponovo sa instrukcijama produkcije i kako je dobila jasan zadatak šta treba da radi.

Aleksandrine priče o novom dečku Marija je takođe ovom prilikom dovela u pitanje. Ona je rekla kako ne postoji novi dečko, a kako je čitava priča oko slavskog ručaka i poklona koje je navodno poslao Aleksandrin dečko, lažna i da Aleks uopšte i nema dečka.

Loading...

Podsećamo da je Aleks odmah nakon ponovnog ulaska u Zadrugu, dok je još bila tužna zbog Davida i Ane u razgovoru sa Marijanom Zonjić priznala da je bila na večeri sa izvesnim biznismenom koji joj se udvarao, ali da je ona bila rezervisana i da joj to ništa nije značilo.

Ipak, Aleks sada priča drugu priču, kako ima dečka, kako je zaljubljena, a sinoć na žurci kada je igrala slala je srca, predpostavljamo potencijalnom ili sadašnjem dečku.

Zbunjujuće je to što je Aleks ušla kao slobodna devojka, koja je imala udvarača, ali se prema njenoj priči nije u njega zaljubila. Odjednom, Aleks ima momka, zaljubljena je, šalje ljubav. Kako je Subotićeva uspela da se zaljubi u rijalitiju u muškarca koji nije prisutan? Ostaće misterija.

Izvor: Srbija Danas.com
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *