SRPSKU PREDSTAVNICU ŽESTOKO NAPLJUVALA: Evo KOGA je Jelena Karleuša podržala na Evroviziji!

Večeras se održava drugo polu-finalno veče takmičenja za pesmu Evrovizije, u Tel Avivu. Naša predstavnica, Nevena Božović uspela je da našu zemlju odvede do finala, te čestitke i dalje stižu sa svih strana. Ipak, nisu svi zadovoljni njenim predstavljanjem Srbije, a kao i obično, da izrazi svoje mišljenje nije se libila Jelena Karleuša. 

– Sve dok Srbija na Evrosong bude slala pesme bez smisla i poruke, ljude koji ni u svojoj zemlji nisu uspeli da dotaknu publiku, nastup bez ikakve ideje – svake godine će se dešavati isto. Neka pobeda Marije Šerifović bude šablon po kojem mora da radi hrabra pesma, koja je poslala snažnu poruku uz inteligentan nastup. Evrosong je takmičenje u ideji, poruci, hrabrosti i originalnosti uz ozbiljno koketiranje sa LGBT stavovima. Koga LGBT „ne oseti“ taj na Evrosongu neće napraviti ništa – pisalo je na Karleušinom Instagramu.

Pop diva je sada pokazala da i dalje prati Evrosong, iako je naša predstavnica „nije dotakla“, a sudeći po storiju na njenom Instagramu, za sada JK zajedno sa ćerkama navija za Makedoniju.

Loading...

 

Izvor: Srbija Danas.com
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *