PLAŠI SE SUSRETA SA FILIPOM! Majka Ane Korać U PANICI, pokušava NA SVE NAČINE da IZVUČE ćerku iz Zadruge!

Majka Ane Korać, Ljiljana Korać, u strahu je za svoje dete zbog ulaska Filipa Mijatova u „Zadrugu“.

Od trenutka kada je saznala da će ući u rijaliti Koraćkina majka na sve načine pokušava da izvede svoju ćerku napolje. Za „Srpski Telegraf“ Ljiljana otkriva zbog čega se toliko plaši susreta Ane i Filipa.

„Moju Anu podržavam apsolutno u svemu, uvek sam joj bila podrška i biću, ali mislim da su stvari izmakle kontroli i da nije u redu da joj ovo rade. Plašim se Filipovog ulaska, ne znam na šta je sve spreman. Ne znam šta je bilo između Ane i Mijatova, nikada se nisam mešala i ne znam zbog čega mu se zamerila, pa se on ovako ponaša. Želim da izvadim ćerku iz rijalitija, da je psihopata ne uništi. Po njoj sam videla koliko je zabrinuta i uplašena, želim da izađe pre nego što se sretnu“, dodala je Ljijana, kao i to da joj je više muka od napada na njenu ćerku.

„Dosta je više napada na Anu, svi samo znaju da pametuju, neka je više puste na miru. Jedva čekam da se sve ovo završi. Njoj više nije mesto u rijalitiju, mora da izađe“, rekla je Anina mama.

Loading...

Ljiljana se nije često oglašavala u medijima, ali je uvek isticala da stoji iza svega što radi njena ćerka. Nakon što je Ana preotela Aleksandri Subotić Davida Dragojevića, dobila je od majke podršku, iako je Davidova majka Biljana nazivala njenu ćerku kurvom. Tada je stala u zaštitu zeta i ćerke, ali njihov seks nije želela da komentariše.

„Šta god Ana radi, ja sam uz nju. O Davidu mislim sve najlepše. Bili su u krevetu, ali niko ne zna šta se dešavalo ispod pokrivača“, rekla je nedavno Ljiljana nakon seksa Ane i Davida.

Filip Mijatov od momenta kada ga je Ana Korać nazvala „psihopatom koji je proganja“ ne prestaje da iznosi šokantne detalje iz starletinog života. Nakon priznanja da joj je platio mnoge operacije i finansirao je godinama, počeo je da iznosi detalje iz veze sa njom.

„Ana je ušla u prostituciju odmah nakon dolaska u Beograd, 2014. godine. Njeno prostituisanje mi je uvek smetalo, ali sam rešio da sada sve otkrijem zato što me ogovara i priča neistine o meni i našem odnosu tamo pred kamerama“, tvrdi Mijatov i dodaje da ne poznaje Aninu porodicu iz Ivanjice, već samo njenog brata, za kog kaže da je divan dečko.

 

Izvor: Srpski telegraf

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *