UHVAĆENA U LAŽI! Ana TVRDILA da nije bila u vezi sa Filipom Mijatovim, a Dušica Jakovljević je RASKRINKALA!

Predhodna noć u Zadruzi je jedna od najturbulentnijih u predhodnih nekoliko nedelja. Naime, u Zadruzi je gostovao bivši dečko Ane Korać koji je uživo u emisiji, kroz razgovor sa Dušicom Jakovljević izneo brojne optužbe na račun Ane Korać.

Rekao je da su on i Ana bili u kombinaciji, da je ona pored imala druge muškarce kojima je naplaćivala svoje usluge kao i njemu. Navodno su mu zapalili auto zbog nje, a ona mu je onda poslala ljude da ga pretuku.

Ona je sve to oštro negirala, a novinari su je u razgovoru više puta uhvatili u laži.

Loading...

Prvo je rekla da njega površno ponaje,.a samo nekoliko minuta kasnije i da je on bio njen dobar prijatelj, koji joj je u početku bio drag i kako je za nju činio brojne usluge, što su novinari primetili kao kontradiktornost u njenoj priči.

Kada su bile reklame ona je pitala Davida:

– Kako bi tebi bilo da tvoju bivšu uvedu ovde. Dobro uveli su Aleksandru, ali neku drugu recimo – rekla je Ana i time priznala da joj je Filip bivši momak, što su svi primetili.

– Ma kakvi momak, on bi to voleo, a ja to nisam želela – rekla je Ana.

Nakon toga je Ana tvrdila da ima vozačku dozvolu, a on je tvrdio da Ana nije položila. Kada su pitali Anu kada je dobila dozvolu, ona nije mogla da se seti – rekla je Ana.

Na kraju je Dušica pronašla na njenom Instagram nalogu snimak na kojem se vidi da je Ana Korać prekoračila brzinu za 80 km u vreme kada je imala probnu dozvolu.

 

Izvor: Srbija Danas.com

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *