IZNELA SRAMOTNE STVARI O BIVŠEM MUŽU Kija RAZOTKRILA Slobu! Priznala šta joj je otkrio o Luni Đogani, Ani Korać i CECINOJ DECI!

Bivši supružnici, Kristina Kockar i Sloba Radanović, žestoko su se posvađali. Kija je odlučila da razotkrije bivšeg muža, te je sve objavila na Instagramu šta joj je govorio o Luni Đogani, Ani Korać, ali i o Cecinoj deci

„Fanova mog prlvatnog života kojI toliko žele da ga uređuju i fanovi mog bivšeg muža mogu slobodno da me otprate. Moja karijera nije bivši muž koji koristl svaku prillku da me u javnosti blati all ne lično, nego da na kraju ispadne on svetac, a ima šta da kaže van kamera. Pošto da govoriš istinu šta misliš o Luni, njenoj porodici, Cecinoj deci, humanitarnin akcijama, Đaniju,Jali i Bubi i tog našeg menadžera kojeg si pljuvao letos, o Ani K, Editi i na kraju kako nazivaš svoje fanove koji ti dolaze na nastupe i kako se tvoje obezbeđenje obraća njima dok se ti smeješ“, deo je poruke Kije Kockar, koja se tu nije zaustavila:

„I ko ne želi javno odgovor – ne vređa javno. Dosta toga smo mi rešavali u 4 zida i ovo bi, ali kad hoćeš javno – dobićeš javno. A ti koji mene osuđuju što ti odgovaram za nešto sto si ti postavio na stori aludirajući na moju majku – nisu normalni kao i ti. Vidimo se 27.

Loading...

Sve što je Sloba napisao na društvenim mrežama bilo je: „Omg (engl. o, moj bože).

Izvor: Alo.rs
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *