Home / VIP / IZNELA SRAMOTNE STVARI O BIVŠEM MUŽU Kija RAZOTKRILA Slobu! Priznala šta joj je otkrio o Luni Đogani, Ani Korać i CECINOJ DECI!

IZNELA SRAMOTNE STVARI O BIVŠEM MUŽU Kija RAZOTKRILA Slobu! Priznala šta joj je otkrio o Luni Đogani, Ani Korać i CECINOJ DECI!

Bivši supružnici, Kristina Kockar i Sloba Radanović, žestoko su se posvađali. Kija je odlučila da razotkrije bivšeg muža, te je sve objavila na Instagramu šta joj je govorio o Luni Đogani, Ani Korać, ali i o Cecinoj deci

“Fanova mog prlvatnog života kojI toliko žele da ga uređuju i fanovi mog bivšeg muža mogu slobodno da me otprate. Moja karijera nije bivši muž koji koristl svaku prillku da me u javnosti blati all ne lično, nego da na kraju ispadne on svetac, a ima šta da kaže van kamera. Pošto da govoriš istinu šta misliš o Luni, njenoj porodici, Cecinoj deci, humanitarnin akcijama, Đaniju,Jali i Bubi i tog našeg menadžera kojeg si pljuvao letos, o Ani K, Editi i na kraju kako nazivaš svoje fanove koji ti dolaze na nastupe i kako se tvoje obezbeđenje obraća njima dok se ti smeješ”, deo je poruke Kije Kockar, koja se tu nije zaustavila:

“I ko ne želi javno odgovor – ne vređa javno. Dosta toga smo mi rešavali u 4 zida i ovo bi, ali kad hoćeš javno – dobićeš javno. A ti koji mene osuđuju što ti odgovaram za nešto sto si ti postavio na stori aludirajući na moju majku – nisu normalni kao i ti. Vidimo se 27.

Loading...

Sve što je Sloba napisao na društvenim mrežama bilo je: “Omg (engl. o, moj bože).

Izvor: Alo.rs
Loading...
loading...

About Autor

Check Also

DŽEJ PAO USRED EMISIJE! Voditelj u šoku, nastao haos (VIDEO)

Neki su se smejali, a neki zabrinuli. Pevač Džej Ramadonvski gostovao je u emisiji “Glamur”, …