SRAM TE BILO, BAKSUZE MATORI! Karleuša BESNA napustila Zvezde Granda, evo i zbog čega!

Nastup 26-godišnje Kruševljanke Katarine Jovanović izazvao je burne polemike

Ona je tokom sinoć emitovane emisije „Zvezda Granda“ jer je ona nije direktno prošla u peti krug takmičenja, i to samo zbog toga što je izostao glas Dragana Stojkovića Bosanca, što je izazvalo bes njene mentorke Jelene Karleuše.

„Kakav si ti baksuz matori, ja nemam reči! Ćutala sam celu emisiju i čekala sam samo kad ćeš da z***reš, a sad si z***ao do kraja takmičenja, veruj mi da ti ovo neću oprostiti! Ima da vezeš goblene do kraja takmičenja! Pun će zid biti tih goblena! Sram te bilo! Kako je samo mator i bezobrazan… Uvek se nađe jedan matorac koji mora sve da pokvari! Uvek jedan z****e sve! Kao da sam kamenom gađala gore…“, nije se smirivala pevačica, na šta joj joj je kompozitor uzvratio:

Loading...

„Sram vas bilo što uzimate tu decu, a ništa ih ne naučite!“

Kako Jelena nije odustajala od prozivki na račun Bosanca, dodajući da je besna zbog toga što će u baražu morati da se odrekne nekog od svojih veoma talentovanih kandidata, Stojković joj je uzvratio:

„Ćuti, bolje ti je idi tamo i uči da pevaš sa decom!“

„Mator si, idi vezi goblene umesto što ovoj deci kvariš sreću! Sram te bilo!“, urlala je Karleuša, da bi potom besno napustila studio

Na celu priču nadovezala se i Viki Miljković, i to na ivici suza.

„Bolje je da ne komentarišem… Neću… Neću da širimo dalje ovu temu i bolje je da ovde završimo… Ja sam jednom plakala zbog svog kandidata, a sad bih plakala zbog ove devojke, iako nije moj kandidat. Uopšte nije bitno čiji je kandidat. Ja samo govorim za dobrobit ove dece“, stavila je tačku na raspravu pevačica.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *