Majka i brat se odrekli Ane Korać, ne žele da ČUJU ZA NJU?! Pukla bruka u Ivanjici, SVIMA SE OGADILA?!

Ana Korać je glavna ovih dana zbog toga što je Filip Mijatov javno ispričao da je pružala seksualne usluge za novac

Kako Kurir saznaje, starletina majka i brat su na stubu srama zbog prljavog veša koji je poslednjih meseci otkriven o Ani, a naročito otkada je njen bivši dečko Filip Mijatov izneo tvrdnje da se ona prostituiše, ali i dokaze da joj je on slao novac dok su bili zajedno

Ukaljala im obraz

Loading...

Prema rečima izvora Kurira, Ane se odrekao brat i ne želi da čuje za nju, dok majka ne prestaje da plače.

Samo o njoj pričaju

„Ana je obrukala i sebe i porodicu. Sve o njoj što se šuškalo i spekulisalo izašlo je na videlo. Sada se tačno zna ko je i šta je. Dok je živela u Ivanjici, ona je bila fina i dobra devojčica. Roditelji su nju i brata lepo vaspitavali, ali, eto, ona je otišla pogrešnim putem i sada je svi povezuju sa prostitucijom. Bruka je pukla i svima se ogadila. Brat i majka u rodnom gradu ne mogu da žive od sramote. Samo se o njoj priča i o tome s kojim je muškarcima bila za pare. Majka, koja je pre pola godine ostala bez životnog saputnika, ne može da dođe sebi od stresa i brige“, priča Anin sugrađanin za Kurir.

„Brat ne želi da čuje za nju. On jeste mlad dečko, ali nikada sebi ne bi dozvolio ovakvu sramotu. On je Anu na početku branio, ali sada je digao ruke jer je i sam shvatio da je sve to istina i da ona samo zbog javnosti pokušava da se predstavi kao smerna devojka. Ne želi da čuje za nju. Teško mu je palo sve to što radi i kako se ponaša. Drugovi ga ogovaraju iza leđa, kada šeta gradom, svi upiru prst u njega i jako mu je neprijatno zbog svega što se piše i priča. Ne može de veruje da nije mislila na porodicu kada je hrlila da bude poznata po svaku cenu“, tvrdi izvor za Kurir.

FILIP MIJATOV IZNEO NOVE DETALJE – Plaćao sam Ani stan, šminku, operacije…

„Davao sam ja njoj poklone i novac, ali ona je to meni tražila. Nije imala za stan, pa srce, treba mi za put, kupi mi kartu, treba mi za šminku“, rekao je Filip, koji je Ani plaćao i plastične operacije.

„To su bile dve operacije. Bila joj je frka jer je želela da uđe u rijaliti, pa smo hitno našli doktora u Istanbulu. Nos, jagodice i oko očiju nešto je radila. Kad sam došao, ona se oporavljala, a ja sam spavao pored nje. Nisam platio sve u fulu, ona je imala neke pare. Operacije su koštale 7.000 evra. Onda je ona počela da cveta“, izjavio je Mijatov.

 

Izvor: Kurir.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *