DARKO DOBIO ZABRANU: Marina mu saopštila da odlazi sa detetom?! Evo šta se dešava u domu folkera

Prema pisanjima „Kurira“, Darka Lazića ucenila je verenica Marina Gagić i zabranila mu da ikad više sedne na motor! Buduća majka njegovog deteta navodno je zapretila pevaču da će ga ostaviti ukoliko se ponovo oda porocima.

Darko se i dalje oporavlja od stravične saobraćajne nesreće, ali neke stvari nikako da promeni, kao na primer strast prema brzoj vožnji i motorima. Njegove komšije iz Brestača, gde živi sa svojom verenicom koja bi svaki čas mogla da se porodi, zabrinute su zbog njegovog bahatog ponašanja, a kako kažu, ni Marini nije lako. Pevač je i dalje lud za motorima, a nedavno je saopštio Gagićevoj da želi da kupi novu mašinu.

– Marina je pobesnela. Prvo mu je rekla da mora da vodi normalan život jer im uskoro dolazi dete, a on joj je obećao da će biti obazriviji. Tada mu je rekla da neće više da trpi njegove gluposti, jer će uskoro postati majka i ne želi da vodi brigu o dvoje dece. Rekla mu je da joj ne pada na pamet da noću ostaje sama s bebom, a da usput mora da brine o tome da li se on negde slupao – kaže za „Kurir“ izvor blizak Laziću i dodaje da je njegova verenica odlučila da preseče.

Loading...
Izvor: Srbija Danas.com/Kurir
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *