NASTAO HAOS! MISLIO JE DA SE NEĆE SAZNATI! Davidove reči ljubavi za Aleksandru sada su čist SKANDAL!

David Dragojević je nakon javne prevare imao mnogo verzija zbog kojih je odlučio da ostavi svoju verenicu Aleksandru Subotić, a često je isticao da njihova ljubav nije bila prava i da su čak pristali na „lažnu veridbu“, samo zbog svojih fanova.

Međutim, na društvenoj mreži Instagram isplivao je još jedan dokaz da je David bio mnogo zaljubljen u nju i da je javno isticao koliko je voli, kao i da je sve što su imali zapravo bilo iskreno.

U nastavku ovog teksta pročitajte kako je Dragojević na društvenim mrežama veličao svoju bivšu verenicu, a mnogi su zaključili da iste reči izgovara i svojoj sadašnjoj devojci Ani Korać sa kojom je započeo ljubavnu romansu u “Zadruzi 2“.

Loading...

– Ljudi, nemojte nikada da sumnjate u našu ljubav! Neko teži u životu pravim putem, neko lakšim, sve zavisi! Mislim da smo mi osobe koje su svašta pretrpele, od uvreda unutra i napolju, a nikoga nikada nismo napali! Naša ljubav je jaka, mi sve što radimo, radimo da sebi napravimo kutak na teži način, jer smo u Srbiji gde omladina teško dođe do nečega normalnim putem. Mi želimo naš mir i sve. Ništa na svetu ne može da nas sruši, a vi koji bacate sumnju videćete da nam ne može niko ništa, jer to nije ljubav, to je od ljubavi jače! – počeo je David.

– Anđele, ti si ta koja je mlada i koja može šta hoće, da nemaš granice i svuda da ideš! A ti si se odlučila za mene i porodicu sa mnom! Nisi svesna koja si veličina i koliko sam srećan što te imam. Nedostajaćeš mi, ali posle svake kiše dođe duga, jer mi smo jedno – rekao je David u objavi na Instagramu.

Podsetimo, na društvenim mrežama isplivao je i dokaz da je David javno zaprosio Aleksandru.

 

Izvor: Srbija Danas.com

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *