SUOČIĆE SE SA FILIPOM! Ana PRISTALA na EMISIJU gde će OTKRITI ISTINU, evo KADA, vodiće Milan MIlošević!

Pregled nedelje sa Milanom Miloševićem protekao je u svedočenju Ane Korać o njenom odnosu sa Filipom Mijatovim. Njihove priče se ne poklapaju iz razloga što on tvrdi da je bio njen dečko, a Ana tvrdi da on nikada nije bio njen dečko i da je on bio bolesno opsednut njom.

Ja sam ovde ispoštovala produkciju ispoštovala sam novinare i pričala sam o tome. Ja više neću da pričam o tome. Ja sam ovde, on je napolju – rekla je Ana.

– Ja imam dokaze za sve što pričam, a imam i njega, jer će on morati da prizna celu istinu. Ja sam sa tom temom završila – rekla je Ana.

Loading...

– Filip nije jedini koga je ona uvukla u rijaliti, ona je toliko puta pričala sa Davidom, o nekoj M.Ž  i tako dalje. Njemu je ponuđeno da uđe u rijaliti i prošle godine – Aleksandra se ubacila.

Evo Ljuba kaže da se Ana ne može setiti kada je položila vožnju, ali se seća kada je imala trepavice.

Ovde neću neke stvari da iznosim, ostaću zatvorena za to – rekla je Ana, a Matora se umešala.

– Sve ovo bi bilo drugačije kada bi se njih dvoje suočili. Nemaš ti od čega da bežiš, dva sata, dva sata oči u oči sa njim – rekla je Matroa.

– Ja ću sa njim da se suočim u emisiji, neka sve ponovi, ali on kada mene vidi sve će negirati – rekla je Ana, a Milan je dodao da će on voditi emisiju.

Da li će zaista produkcija organizovati suočavanje Filipa Mijatova i Ane Korać i kada? Ostaje da vidimo, ali sudeći da su svi zainteresovani da vide ovaj susret, verujemo da će i do ovoga doći.

 

Izvor: Srbija Danas.com

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *